Nemoj sada sine da mi odmah svršiš, hoću da me zadovoljiš, inače ti više nikad neću dati pičke

Nemoj sada sine da mi odmah svršiš, hoću da me zadovoljiš, inače ti više nikad neću dati pičke
 
Verujem da medju svim ovim pricama ima bar nekoliko istinitih, mislim na price o incestu. Dogadjaj koji se odigrao pre 12 godina i koji cu vam ovde izloziti je potpuno istinit. Iz tog razloga necu pominjati ni imena ni tacna mesta gde se to odigralo, kako bi sve i dalje na neki nacin ostalo tajna. Reci cu samo da se sve odigralo u jednom malom mestu u Zapadnoj Srbiji..
 
Ziveo sam u cetvoroclanoj porodici, otac, majka, sestra i ja. Sestra je bila starija od mene i studirala je u Kragujevcu, dolazila je samo jednom mesecno i na raspustima. Zbog teske situacije sa finansijama, otac je tih godina radio u Rusiji, angazovala ga je jedna lokalna firma kao poslovodju u Moskvi. Dolazio je dva puta godisnje po petnaest dana.
Tako da se moze reci da sam ziveo najveci deo vremena sa majkom, sam. Ona je povremeno, radila za jednu ugostiteljsku firmu kada su imali najvise posla, tj. Oko novogodisnjih praznika i tokom leta. Dogadjaj koji cu vam ispricati odigrao se jedne zime, negde sredinom decembra meseca.
Tog dana smo igrali fudbal, na igralistu prekrivenom snegom. Desio mi se strasan peh, nezgodno sam pao i iscasio desnu ruku u laktu. Strasno me bolelo, odmah sam dobio gips, u obliznjoj bolnici i poslali su me kuci. Majka se prenerazila kada me je videla!
-Pa sta ti je bilo, kako se to desilo? Mogao si da polomis nogu?
-Mama sve je u redu ne brini za par dana ce me proci, sada me i manje boli, bicu u redu.
-Dobro, dobro i lupila mi cvrgu.
Vec je popustila i bila smirenija. Da budem iskren najvise me brinulo kako cu da drkam, jer je desna ruka bila imobilisana i bolela me na pokret, a levom nisam ama bas mogao nista da radim. Posle rucka sa majkom otisao sam da malo odspavam, a nakon toga kada sam se probudio, bolovi su dosta oslabili, mislim malo i od tableta koje mi je majka dala, pa sam resio da se istusiram.

Zamotao sam ruku u najlon a na krajevima zalepio trakom d… Pročitajte više
Incest