Bez znanja pojebao sam sestričnu i tetku

Imam 24 godine, u svojoj obitelji ja sam jedinac i zadovoljan sam sa time jer su mi roditelji uvijek davali sve što sam želio… Živimo u kući koja je smještena na selu i na osami, ali mir koji tamo imamo ne može se nigdje naći. Par kuća dalje živi moja tetka Suzana sa kojom nisam imao neke kontakte jer su ona i mama bile posvađane, a ta svađa traje godinama i zbog toga smo se rijetko viđali. 
 
Ljeto je došlo i moja obitelj odluči da odemo negdje na more svi skupa u nadi da će biti nezaboravno što meni i jest…. Dok smo kretali kroz moju glavu su prolazile samo žene i dali će biti koja po mom guštu.. Odredište nam je bio Hvar taj predivni otok sa najviše sunca godišnje…i kad smo stigli nisam mogao skriti oduševljenje. Otac je bio tajnovit i samo nam je rekao da sprema mami golemo iznenađenje ali nije htio reći koje.. Smjestili smo se u hotel i dok sam se istuširao krenuo sam u izviđanje grada koje je puno obećavalo….. Ubrzo sam upoznao neke dečke i zajedno smo obilazili sva mjesta koja su nam se svidjela.. Jedan od njih nam je rekao da je na drugom kraju grada nudistička plaža pa da bi mogli otići i vidjeti žene i to u njihovom najboljem izdanju…potpuno gole! ! Na toj osamljenoj stjenovitoj plaži bilo je jako puno ljudi i svi goli pa smo se sakrili u jedan grm i gledali uzbuđeno u sva ta tijela…priznajem da nisam čudak ali napalio sam se totalno a kurac mi je stršao u gaćama i bio je jako tvrd od svih sisa i pičkica koje smo upijali pogledima…. Nisam ni skužio da su dečki kraj mene već izvukli kurčeve van i drkaju nemolosrdno pa sam se i ja priključio i stao ga navlačiti gledajuči u pičku jedne plavuše sa bujnim sisama…Ajme kako sam obilno svršio a moja tekućina se razletila po grmlju…Dečki su isto bili gotovi a onda smo se nekako tiho pokupili i otišli. 
 
Nakon kraćeg druženja otišao sam u hotel da se javim svojima i spremim za večer…Večerali smo i nakon toga sam krenuo do svoje ekipe u grad koja me već čekala sva vesela i puna planova…. Odlučili smo otići na ob…procitaj vise na Pusica.com