Braco jebi svoju pokvarenu i perverznu seku, jebi svoju seku kurvicu

Braco jebi svoju pokvarenu i perverznu seku, jebi svoju seku kurvicu
 
Moja sestra je starija od mene dvije godine i izgleda extra.Crna kosa,lijepo lice,sise za deset.,duge noge,butine za deset,dupe uhhh znaci sve extra.I tako ja sam redovno drkao na svoju sestru,zamisljauci kako joj mjesim sise,kako je ljubim po tijelu,kako mi ona pusi,kako je jebem u tu njenu picu,i kako joj svrsavam po licu i sisama.
Jedne noci oko 8 sati otisao sam u svoju sobu i gledao neke slike.Nasao sam jednu koju nisam nikad do tad vidio.Na njoj je bila moja sestra lezala je na plazi u gacicama i grudnjaku.Odmah mi se poceo dizati kad sam ugledao tu sliku.Odlucio sam da ga izdrkam.Izvadio sam kurac iz gaca i poceo lagano da ga navlacim,zamisljajuci kako sestru jebem na toj plazi.U tom trenutlku u sobu je usla moja seka.Ja sam se skamenio.Nisam znao sta da radim.Na monitoru njena slika a u mojoj ruci kurac kojeg sam drkao.Ona me je gledala tako nekoliko trenutaka.
-jesi li ti normalan-rece mi
-jao izvini seko,nije to sto mislis pravdao sam se ja,mada je bilo ocigledno.
Izasla je iz sobe.Mislio sam da ce reci majci,ali sreca nije.To je bio mjesec juni.Dosao je mjesec juli i ja sam odlucio da odem na more.Bilo mi je mrsko sam da idem,pa sam pozvao seku da ide sa mnom.

-Sta cu ti ja?-rekla je
-da ne idem sam ,da mi pravis drustvo odgovorio sam
-da neces mozda da me gledas uzivo dok budem lezala na plazi-rekla je
-ja sam se nasmijao i rekao pa moze i to.
Prihvatila je poziv.Bio sam sav sretan jer sam znao da cu da je gledam na plazi,a kad dodjem u stan lagano da ga drkam.
Dosli smo na more.Dobili smo sobu ja i ona sami.Odmah smo krenuli na plazu. Seka u bikiniju,a meni odmah poceo da raste u gacama kurac.Dosli smo na plazu, kupali se,zezali.Izasli smo iz vode i seka leze na lezaljku,bas kao na onoj slici.Sise su kupile iz grudbnjaka.kako sam zelio da ih podoim, tog trenutka.Ja sam nosio suncanice i prosto je gutao pogledom.Pitala me da je namazem kremom.Okrenula se na ledja i ja sa… Pročitajte više
Incest