Brat i sestra: Poseksao sam se sa svojom sestrom

Incest priče
Brat i sestra: Poseksao sam se sa svojom sestrom
Zovem se Bojan i imam 32 godine. Nikakve ozbiljne veze me nikada nisu interesovale. Sve što sam tražio bile su veze za jednu noć. S obzirom na atraktivan izgled i veoma dobru materijalnu situaciju, to mi nije predstavljalo problem. Kad god bi mi se prijebalo, seo bih u svog poršea, spustio se do nekog beogradskog kluba, i uglavnom pokupio najbolje parče. Menjale su se kao na traci, ali ipak, nešto je nedostajalo. Sanja, moja 7 godina mlađa sestra.
Roditelji su nam umrli veoma rano, ja sam imao 20 godina, dok ona tada nije navršila ni 13. Ostavili su nam prelepu vilu na Dedinju, još par vrednih nekretnina, kao i podebeo bankovni račun. Od momenta njihove smrti, peuzeo sam očinsku ulogu. Postao sam njen zaštitnik, mentor i idol. Iškolovao je i izveo na pravi put.
U kasnijim tinejdžerskim danima, dozvoljavao sam joj organizovanje čestih žurki u našoj kući, gde sam uglavnom privodio po neku njenu drugaricu, što je njoj jako smetalo. Na jednoj od žurki, po’vatao sam se sa Anđelom, devojkom iz komšiluka, koja je ujedno bila i Sanjina najbolja drugarica. Odlazeći sa Anđelom na sprat, krajičkom oka sam primetio Sanjin pogled pun prezira.
Pomislio sam u sebi da sada sigurno pizdi, zato što ne samo da sam joj obećao da se više neću petljati sa njenim drugaricama, već sam na’vatao njenu najbolju.
U polutami spavaće sobe, Anđela mi je uveliko pušila, kada sam ponovo krajičkom oka spazio senku ispod vrata. Nije se pomerala. Pomislio sam – ko bi mogao da viri, sobzirom da je žurka već pri kraju, i da se društvo dole već većim delom razišlo? A druga stvar, niko nije imao šta tražiti na spratu, s obzirom da sve što je bilo kome potrebno nalazi se u prizemlju kuće.
Kako god, prepustio sam se umeću Anđelinog jezika, kojim je palacala po mojoj ogromnoj, nabrekloj batini, spuštajući se sve do čmara. Podigla mi je levu nogu i prebacila preko svog ramena, kako bi nesmetano mogla da mi poliže čmar.
 
Nabijala je jezik … Pročitajte više