Dobre jebačine sa ujkom * Incest *

Bila sam lepa mlada devojka veoma lepo gradjena i zgodna. Jedino su mi sise bile veoma male . Pičkica mi je tada bila prekrivena svilenim crnim gustim dlačicama. Mali crni trokutić je veoma lepo izgledao. Živeli smo u gradu a moji su radili u predgradju i baš im bilo smor ići na posao mnogo su gubili na prevozu. Osim mene tu je bio moj pet godina stariji brat. Lepo smo se slagali kao brat i sestra. Uvek je bio tu da me zaštiti od mnogih koji su uvek pokušavali pipati po guzi i vatati za sise, moje sise su se bile malene ali sam bila zgodna lepa, znali su da imam najdlakaviju pičkicu od svih drugarica iz razreda.
           Ujka je svake godine dolazio iz Crne Gore kod nas i ostajao bi po nekoliko dana. Mene bi  posednuo u krilo, pomazio po guzi govoreći da sam izrasla u lepu devojku ali me škakiljao dirao po malim sisama i govorio kad  mi još malo porastu sise da će momci mnogo obletati oko mene.
Uvek mi je tako govorio i posedao u krilo jer sam pojavom bila manja i nežnija od vršnjakinja. Na meni bi bivale kratke haljine ili suknje da su mi se često videle bele gaćice ako bih se sagela ili sedeći malo raširila noge. Dok bi me mazio po guzi njegovi prsti bi me dotakli nežno preko gaćica po pičkici a kroz mene bi samo prolazili trnci od tog dodira.
           Kroz godinu dobila sam jos lepše obline ali opet sa malim sisama, Nisu bile velike tada jedva dvojka. Čak mi je grudnjak bio velik a  teško bilo naći po mojoj meri za moje male sise pa ih nisam nikad ni nosila. Jednostavno navikla sam da moje male slobodne sise strše kroz majice bilo ih je lepo videti. Ujka bi navraćao kod nas svake godinei posednuo bi me uvek tako u krilo ali morao je on da mazi moju malu čvrstu guzu i pičkicu svojim prstima preko gaćica da bi ih nekad tako jako uvlažila a on bi mi rekao “jesi se to upiškila, znao je šta se dešava sa mnom da me njegovo diranje počelo jako uzbudjivati da sam naglo brzo vlažila. U krilo bi me posednuo kad bi ostali sami dok bi moji bili na poslu a brat vani. M…procitaj vise na Pusica.com