Grupnjak na mami, redali smo se svi na njoj

Incest priče
Grupnjak na mami, redali smo se svi na njoj
Vjerujem, odnosno znam, da ima mnogo onih kojima je ovakvo nešto nezamislivo i bizarno. Pa da jest bizarno jest ali ja jesam od onih koje bizarnosti privlače a siguran sam da je većina vas koji posjećujete ovaj blog isto takva. Priča nosi naslov; “Grupnjak: mama, tata i ja” ali vrhunac bizarnosti je u tome što to nije sve. No pročitajte pa sami prosudite u kolikoj mjeri je sve ovo bizarno… Ili se možda samo takvim čini.
Vidim iz ovih priča da ima još onih kojima su roditelji nudisti kao i onih koji se pale na vlastite mame. U mlađim danima mislio sam da sam ja rijedak slučaj. Ali da započnem s epizodom koja je drastično promijenila odnos mene i moje mame.
Roditelji su tog ljeta unajmili luksuzno uređenu kuću koja se nije baš nalazila uz more. U stvari bila je udaljena nekih sedam-osam kilometra od mora. Ali kuća je bila vrhunski uređena i namještena. Na relativno usamljenom mjestu udaljena od prvih seoskih kuća nekih dvjestotinjak metara. Visoka zidana ograda i pregršt zelenila uz samu ogradu s unutarnje strane onemogućavali su poglede iz vana. Velika terasa, pomno uređena bašta, velika garaža, roštilj, jakuzi u ostakljenom dijelu, mali bazen…Kuhinja moderno opremljena, sobe prostrane i udobne, namještaj profinjen i vrhunski a uz sve to tu je bio i vinski podrum s biranim vinima što je bilo uključeno u cijenu pa se vino moglo piti u onim količinama koliko to želiš.
Ipak sam se pomalo čudio odabiru te kuće jer moji roditelji su uvijek ljetovali negdje uz obalu. Uredno su posjećivali divlje nudističke plaže a kao klinca i mene su redovito vodili sa sobom. Nisam kuću vidio osim na slikama i prije nego su krenuli pitao sam ih zašto su odabrali kuću čiji najam je poprilično skup a nalazi se toliko udaljen od obale?
Mama i tata su se pogledali i nasmijali. Mama mi je odgovorila kako ovo ljeto žele što više uživati jedno u drugome. Prošlo ljeto obišli su tu kuću i svidjela im se. Kao stvorena za seks od sumraka… Pročitajte više