Hipno-Mama u najlonkama! (Fetish incest)

 
U leto nakon završene srednje škole, bila je u toku debata između moje majke i mene. Mama, koja je u kasnim 40-tim, sa malo prekomerne težine (po sopstvenom opisu), ali privlačna I dobro obučena, uvek je bila kul, kao mama. Mislila je da sam ja trebao da ostanem kod kuće, gde je predavala psihologiju, barem godinu ili dve. Živeo sam sa mamom u predgrađu grada. Lep dom smo imali, ali ja sam želeo da vidim svet. Posle mnogo razgovora shvatio sam da sam ubedio mamu i uspešno je rešila sve njene primedbe i pitanja. Ali još mi je davala tešku situaciju. Naravno da sam mogao da se preselim preko u svakom slučaju, ali ja sam nekako računao na to da će mama potpisati  neke studentske zajmove, i pomoći mi sa stanarinom od prvog meseca na zapadu, I tako te stvari.
 
U to vreme, mama se vratila sa psihološke konferencije u kojoj je prisustvovala je radionici o nekoj revolucionarnoj novoj tehnici hipnoze uključujući subliminalne audio zapise. Bilo mi je dosadno, a mama je htela da joj dopustim da isproba ovu tehniku na meni, a ja sam se samo kiselo nasmejao. Jedne noći posle večere, pokušavao sam da pozdravim mamu (koja je popila nekoliko čaša crnog vina uz obrok) da izađem za vikend, samo da se vidim sa drugovima.
 
“Reći ću ti nešto”, odlučila je mama, malo umorna od mog brzog razgovora.
 
“Ja I ti možemo da idemo na taj izlet na zapad zajedno. Ali moraš mi učiniti uslugu.”
 
“Šta?” Ja sam se nasmešio.
 
“Moraš da mi dozvoliš da probam ovu tehniku hipnotičkog odnosa prema tebi. Ja zaista želim da prođem kroz to sa nekim dok je seminar svež u mojoj glavi.”
 
“U redu mama,” uzdahnuo sam, “pričaj mi o ovoj hipnozi.”
 
“Potrebno je oko sat vremena, uglavnom samo slušate neku laganu muziku uz slušalice, a tu sam ja da pazim na stvari. Trebalo bi uskladiti dugoročne subliminalne sugestije koje će vam pomoći da se opustite, budite sigurniji, takve stvari. Biće hipnotički okidač koji će pomoći da se fokusirate se na sve pozitivne uslove, nešto poput zvuka…procitaj vise na Pusica.com