Hoćeš li jebati strinu ili samo ćeš drkati * Incest *

Incest priče, Hoćeš li jebati strinu ili samo ćeš drkati
Strina je bila veoma lijepa žena, 40 godina, svako bi je na svijetu poželio. Imala je osrednje napaljujuće sise i čvrsto veliko dupe koje se uvijek ocrtavalo preko odjeće. Tako da nisam mogao odoljeti da ne bacim oko na to kad god uhvatim priliku. Pošto je bila udata i imala dvoje djece uvijek je nosila gaćice. Njeno veliko dupe me je uvijek palilo. Kad bi god nešto vani radila uvijek bi je promatrao kako se guzi. Uvijek sam zamišljao sex sa njom i stalno na to drkao. Pošto sam shvatio da nema šanse da imam sex sa njom, palo mi je na pamet da uzmem gaćice iz kante za veš kad budem imao priliku.
 
Jedne večeri strina je bila sama u kući pošto su stric i djeca negdje otišli na zabavu. Pozvala me i rekla: 
 
– Možeš li doći nešto mi je kompjuter zablokirao. 
 
Normalno ja sam odmah sav uzbuđen prihvatio. Došao sam, pozvonio. Otvorila je, bila je u plavoj trenirci i sivoj majici. Pokazala je u čemu je problem sa kompjuterom. Ponudila me je sokom i rekla: 
 
– Ulijevaj koliko hoćes ja odoh da se istuširam, a ti me sačekaj da mi pokažeš u čemu je problem.
 
Čim su se vrata od WC-a zaključala pošao sam da vidim moželi se kroz ključanicu išta vidjeti. Vidjelo se taman koliko treba. Pustila je vodu da puni kadu i krenula da se skida. Ostala je u crnom grudnjaku i crnim čipkastim gaćicama. Lagano je prošetala do ogledala i sačekala da se kada napuni , a ja sam lagano stajao ispred vrata samo što nisam svršio od uzbuđenja. Jedva sam čekao da je vidim golu. 
 
Otišla je do kade ugasila vodu i skinula brus. 
Pred mojim očima stvorile su se jako lijepe sise. Počela je da skida gaćice i vidjele su se dlačice. Nije bila ni obrijana, a ni zapuštena. Bacila je grudnjak i gaćice u koš , i nagnula se da vidi jeli voda topla.

U tom trenutku ugledao sam strinin pičić. Sjela je u kadu i tada više nisam mogao da vidim pa sam otišao da popravim kompjuter. 20-ak minuta poslije izašla je i ušla u sobu da se obuče. Tada … Pročitajte više
Incest