Hoceš svršiti mami po usnama i u mamina usta

Hoceš svršiti mami po usnama i u mamina usta
 
Pričat ću vam o ljubavi između mame i sina. O incestu. O obostranoj zaluđenosti incestom. O mojoj mami Žaklini. Jebozovno ime, zar ne? Takva je i moja mama. Sin sam jedinac. Roditelji su se razveli kad sam imao 15 godina. Tata nas je napustio, a ja sam ostao živjeti s mamom. Mama je profesionalna krojačica, i već više od dvadeset godina, ima privatni studio kod kuće. Cijeli život je vezana za kuću, kao domaćica i krojačica. Umladosti je dogurala do treće godine studija Istorije, ali je odustala kad sam se ja rodio. Mada nije stekla akademsku titulu, intelektualni je tip.
 
Mama ima 52 godine, visoka 175 cm, vitka, ima crnu, blago valovitu kosu, najčešće vezane u pundžu, pametno, zavodljivo i pomalo zločesto lice pravilnih crta i blago punije usne. Ima promukao i autoritativan glas, i malene sise, koje taman u ruku stanu, sa velikim hrapavim bradavicama što uvijek strše ispod odjeće. Nevjerovatno liči na glumicu Joan Collins, ali još jebozovnije i zločestije izgleda.
Ja sam završio srednju školu pa, nakon par godina pauze, upisao fakultet Istorije, isto kao i ona. Kuća nam je oduvijek puna knjiga, a ona mi je prenijela ljubav za čitanje. Zanimao sam se i za filmsku umjetnost. Mama je imala puno posla, i uglavnom je bila u kući, kroz koju su često prolazile gospođe njenih godina, kojima je šivala suknje, haljine, komletiće i ostale klasične modele, kakve je najčešće i sama nosila. Uvijek blago našminkana, otmjena, s pundžom, lijepih i njegovanih ruka, tankih i dugačkih prstiju s malo dužim noktima, nalakiranim jarko crvenim lakom. Kad bi čitala ili šila, nosila je naočale. Svojim stilom, i s cigaretom koja joj je uvijek bila u ruci, podsjećala je na dame iz pedesetih.
 

Ja sam oduvijek bio pomalo povučen. U srednjoj školi sam imao par kratkrotrajnih veza, izgubio sam nevinost, ali se ni u jednu djevojku, nikad nisam zaprave zaljubio. Zaljubio sam se kasnije, u moju mamu. Čini mi se, da sam oduvijek bio zaljubljen… Pročitajte više
Incest