INCEST: Jebao sam svoju strinu

Incest priče, jebao sam svoju strinu..Jos od malena kada sam prvi put svrsio ,svrsio sam misleci na strinu. Ona ima nekih 50 godina ali za mene izgleda veoma mladje. Stric je umro pre desetak godina i ona je ostala sama,zeljna dobrog seksa i bilo kakvog kurca. Dok sam bio mladji visio sam pod njenim prozorom kao voajer,gledajuci je kako se tusira i drkajuci ga non stop.
Jednog letnjeg dana sedeo sam kuci i gledao TV.Cuo sam kada je dosla strina i pricala sa mamom,zatim je dosla u moju sobu i pitala me:
-Mozes li doci da mi pomognes oko namestaja,pocela sam sa krecenjem?
Jedva sam cekao to da mi kaze.Naravno pristao sam.Dosao sam kod nje,rekla mi je da sednem,da prvo popijem kafu pa da pocnemo. Dok je kuvala kafu gledao sam je,tako izazovnu,u onoj njenoj uskoj tranerci koja pokazuje oblik njenih guzova i koja se toliko uvukla u njenu picku da sam imao utisak da ce bas tu i puci. Kurac je vec uveliko bio budan. Hteo sam da i ona to primeti pa moju izraslinu nisam toliko ni skrivao.
Popili smo kafu,usput mi je ona pricala neke price koje nisam ni slusao,nisam ni mogao od tog njenog procepa medju nogama.Gledao sam kao hipnotisan. U tom momentu je ustala i rekla mi:
-Hocemo li majstore nesto radit?
-Hocemo ,rakao sam odlucno a kurac je i dalje stajao uspravno.
Rekla mi je da podignem jedan kraj kauca da bi ona mogla da pruzi tepih.Kada sam podigao i uspravio se ispupcenje na pantalonama je doslo do izrazaja,nije mogla da ne vidi.Pogledao sam u nju a ona je izbezumljeno gledala,uhvatio sam joj pogled.
 
Pomislio sam danas cu je jebati,moja je kud puklo da puklo. Posla je na sprat i rekla mi da krenem za njom.Dok je isla uz stepeniste uvijajuci se ispred mog nosa jedva sam se suzdrzao da je ne uhvatim za dupe. Sve je vise i vise gledala u mene.Rekla mi je da joj je vruce i da mora da se presvuce.
-Pomeri ovaj kauc dok se ja presvucem,rekla je.
Pomislio sam da je primetila da je gledam i da je otisla obuci nesto komotnije.Kada se pojavila bila je samo u nekoj let…procitaj vise na Pusica.com
Tagged