Incest u familiji – III dio

Nakon razgovora sa mojim batom “Incest u familiji – II dio” dosla sam kuci kada je vec pocelo da pada vece. Mama je poslovala oko sporeta. Kada me je videla da sam usla pitala me da li sam gladna i tako to… Jele smo cuteci.
Posle jela skuvala sam nam po kafu i sele smo na krevet. – Seko ti jesi mlada ali si vec formirana zena. U normalnim situacijam o ovome ni bismo pricale jer se ovako nesto ne bi ni dogodilo.
Ti moras, kao i tvoj brat, mnogo brze da sazrevas od tvoje generacije i od sredine u kojoj zivis. Nema mestu ocajanju i predavanja depresiji. Mi smo sposbni ljudi i mi cemo uspeti i u ovoj i ovakvoj situaciji da se izvucemo. Ono sinoc sto se desilo nije plod sile, nastranosti, patologije i ne znam ni ja cega. To je plod situacije i maladih tela, tu i sebe racunam, koja neumitno traze svoje. Ti si sinoc htela sama da se pojebes sa bratom. Sve sam cula i videla. Bio ti je potreban kurac kao i meni kao i tvom bratu picka. Dobio je dve i zasluzio je. Bori se ko lav. Radi ko crnac po celu noc, svaki dinar donosi u kucu… Bilo nam je svima dobro. Braca nas je obe pojebao muski. Ako budes imala srece nicices na takvog muskarca. On je jebac kao i njegov tata, strasan.
Seko ako hoces dalje da se jebes sa bratom ja ti necu zabranjivati. Ja cu se sa njim jebati dokle on to bude hteo. Pre svega zbog njega a i zbog toga sto i meni treba kurac. Bolji sigurno necu naci. Pitala me je boli li me picka od sinjosnje jebacine i ako me boli da se odmorim nekoliko dana. Seko, kazala je, ako imas neka pitanja pitaj, i da tu pricu zavrsimo. Ako se odlucis da se i dalje jebes sa bratom znaj da cemo mi onda biti njegove picke u punom smislu te reci. Jebe ce nas koliko hoce i kad hoce. Menstrucaije nam padaju u razlicito vreme pa cemo na nekoliko dana moci pojedinacno same da uzivamo u njegovoj kari. Da li si me razumela. Jos i ovo da ti kazem ne smemo bracu iscrpljivati od seksa. Radi nocu sto zahteva posebne napore i jebanja ce biti kada on to hoce. Bitno je da cemo kurac imati u…procitaj vise na Pusica.com