Incest u familiji – IV dio

Otisle smo na spavnje posle price “Incest u familiji – III dio” . Ma kakvo spavanje obe smo drkale, bezobrazno otvoreno. Bilo je gotovo skandalozno. Svrsile smo i zaspale. Brat je dosao pred jutro vidno pripit. Pitao je da li spavamo. Obe smo odgovorile : Ne.
Pitao je hocemo li malo da se igramo.
Mama se digla i kazala mu da ode da spava da se ne muci jer zna da tek pijan nece moci da svrsi. Ni tata to nije nikad mogao. Ne, ali Braco je bio uporan. Naredio nam je da se skinemo, da legnemo jedna do druge i da drkamo, sto smo mi odmah i ucinile. On je izvukao svoju karu i poceo da ga cima. Dugo mu je trebalo da mu se dige… Ali kada mu se digao usledio je orkan. Prvo je jebao mamu a ja sam se polako mazila jer mi je picka jos bridela… Mama je sve pokusavala da braco sto pre svrsi… Sta je sve pricala. I nista.
Bratu je postalo zlo i otisao je u kupatilo. Izasao je smozden ali sa ukrucenom kurcinom. Strovalio se na krevet i naredio da mu lizemo bilju na smenu i pusimo kurac. Mama mu je lizala bulju a ja mu pusila. Vilece su mi se ukolicele.
Onda je kazao da hoce da me kara u bulju. Mama ga je molila da to ne cini je ja se, sto je bilo tacno, nikada nisam kresala u dupe. Medjutim, braco je bio neumoljiv. Mama je donela kurton stavila mu ga na karu a meni podmazala guzu nekom kremom. Pretpostavljajuci, sto je takodje bilo tacno, da ce mi ga braco rokunuti odmah i silovitoto ona mi gurnula jedan prst u guzu polako pocela da ga pomera. Odmah mi se dopalo i pocela sam da vrtim svojim slatkim dupencetom. Mama mi je sve vise kreme stavljala i polako mi zavukla dva pa tri prsta polagano mi sireci cmar. Vrtelo mi se u glavi.
Brat je skocio i rekao daj da ga steram maloj kurvetini…
Naguzio me je uhvato krvnicki za kosu dok mu je mamam namestal karu na moj otvor. Cim mu je glavic usao nabio mi ga je bez ostatka. Mislila sam da cu da umrem. Na pamet mi je pala kuma… Jebao me je divljacki da sam pocela da placem ali sam vikala da ne prestaje. Uopste ne znam koliko je to tr…procitaj vise na Pusica.com