Incest u familiji – VI dio

Nastavak priče “Incest u familiji – V dio”, doslo je susno doba. Jos gore doslo je doba kada sam svaku noc slusala kako tata jebe mamu a ja cak nisam mogla ni da moju malu ni pomazim. Brat je dolazio kasno i dalje tako da smo nas dvoje propisno mucili i bivali sve nervozniji. Samo je mama znala u cemu je problem. Tata je po ceo dan bio kod kuce, sedeo i citao novine.
Brat je krenuo da mu nadje posao. Posle nesto manje od mesec dana nasao mu je posao nocnog cuvara. Za masinskog inzenjera bilo je to skoro ponizavajuce. Ali raditi se moralo. Odlazio je naposao oko deset uvece i dolazio oko sest ujutru. Nisam mogla da docekam da ode prvo vece na posao.
Kada je otisao ja i mama smo ostale same. Rekla sm joj otvorno da sam potpuno zagorela i da je brat veceras samo moj. Pomogla mi je da se idepiliram i da obrijem picku potpuno. Bila sam kao devica. Mami sam pokazala da sam za bracu kupila strasan i veliki vibrator na baterije. Bila je to u stvari ogromna plasticna kurcina koja je imala i daljinski, onaj sa kablom ne kao onaj za TV.
Rekla sam mami da mi se jako dopalo karanje u bulju i pitala je da li mogu imati neke posledice. Rekla mi je da se ona kara u bulju vec decenijama i da joj nista nije bilo ali samo da ne menjam partnere i da uvek imam kod sebe kurton.
Legle smo a ja sam uzela vibrator i krenula da razradjujem svoju buljicu. Mama mi je dobacila da posle operem vibrator i dezinfikujem. To sam i ucinila. Brat je znao da tata ide na posao i zamolio je gazdu da malo ranije izadje. Dosao je oko jedan. Nismo se tucali vise od mesec dana.
Cekala sam ga potpuno gola i raskrecena sa pickom iz koje je teklo kao iz cesme.
Cim je usao odmah je krenuo na mene. Skinuo je farmerke, gacice i onako napaljen se zario u moju picku, bez pardona. Sestro, rekao sada ces da vidis sta je jebanje. Okrenu me je otpozadi, maksimalno sam istrtila svoje prelepo dupe a on je svojim rucerdama razdvojio moje polutke i krenuo da me jebe momacki. U jednom trenutku oba palca je zabio u …procitaj vise na Pusica.com