ISTINITA INCEST PRIČA: Mama nabijajući vibrator maštala o sinu

ISTINITA INCEST PRIČA: Mama nabijajući vibrator maštala o sinu
 
Moji su bili razvedeni,otac se,ubrzo posle razvoda ozenio,otisao iz grada i od tada nemam nikakav trag o njemu,Ziveo sam sa majkom kojoj sam bio ceo svet i koja je o meni brinula kako se samo pozeleti moze,cesto uskracujuci sebi mnoga zadovoljstva samo da bi mi bilo dobro.Verovatno joj se i zbog toga,vremenom,zdravstveno stanje pogorsavalo.
 
Da ne bude zabune,ja sam se trudio da joj sve to kroz ucenje,najpre u srednjoj pa zatim i na visoj skoli vratim jer sam znao da za nju nema vece radosti osim kad vidi da uspevam u zivotu.
 
Takodje,trudio sam se da izbegavam poroke,kasne izlaske i lose drustvo jer sam znao da bi je to samo psihicki razorilo sto nikako nisam zeleo.Imao sam devojku koja je razumela moj zivot i to mi je mnogo znacilo.
 
Zavrsio sam visu skolu ali posao u struci nisam mogao da nadjem pa sam zaposlio u jednoj fabrici gde sam radio za masinom po ceo dan da bih kuci doneo novac koji nam je bio prekopotreban i koji nam je manjkao od kako je majka bila izasla u penziju zbog zdravstvenih problema.I tako se to ponavljalo iz dana u dan,posao,kuca,posao,kuca,ponekad izlazak,posao kuca…

Zivot mi je bio monoton ali nisam imao izbora,svako drugo resenje bilo bi gore od postojeceg…Sa druge strane,kuci me je uvek cekao spremljen obrok,namesten krevet,topla kupka i sa te strane nisam imao na sta da se pozalim. Moja majka je bila vrlo povucena,mirna,zena. Gotovo da nije imala prijateljice kao druge zene,sa kojima bi svakoga dana ispijala kafu i ogovarala komsije.Sa njim se,koliko me secanje sluzi,nisam gotovo nikad salio a bio sam ubedjen da je moj otac bio poslednji muskarac u njenom zivotu i da ce tako i ostati.
Moja majka sa nekim drugim covekom-to mi je delovalo potpuno apsurdno i nemoguce.Smatrao sam da to nije u redu,jer sam na neki nacin,tu nalazio krivca u samom sebi,smatrajuci da moja majka misli da bi na mene lose delovalo da ona ima nekog drugog coveka.Iako je imala pedesetak g… Pročitajte više
Incest