Istinita priča jedne mame, kako sam krenula u incest sa svojim sinom

Incest priča – Sve sto se nalazi u ovoj prici je na moju zalost isitna.Usla sam u nju potpuno nesvesno, i da tragedija bude jos veca, sve sam manje spremna da izadjem iz jame koju sam sama iskopala..
 
Imam 48 godina i zivim na periferiji Beograda.Vec dve godine unazad, nalazim se u aktivnoj incestuoznoj vezi sa svojim sinom jedincem, koji ima 15 godina, i neznam sta cu sa sobom?!Ja sam pravo cudoviste!!
Sve je pocelo pred zimske praznike, koju godinu ranije, kada sam jednom prilikom sasvim slucajno zatekla nekoliko diskova sa porno sadrzajem u fioci stola svoga sina.Isprva sam bila zatecena, ali sam shvatila to kao jedan normalan deo odrastanja koji se javlja kod svakog deteta.
 
Proslo je potom nekoliko dana, i nisam mnogo marila za to.Vremenom pocela sam da vidjam sina kako onanise.U nadi da cu mu pomoci, uvela sam kablovsku televiziju, sa svim onim erotksim kanalima, tako da moze da se edukuje, bar dok ne nadje devojku.
Vreme je prolazilo, i pokusavala sam da nadjem nacin da razgovaram otvoreno s njim o seksu.Oca nije imao, i morala sam to ja obaviti.Cekala sam pravi trenutak, i spijunirajuci ga jednom prilikom, usla sam u njegovu sobu dok se dodirivao.Pantalone su mu bile spustene i bilo ga je stid…posle odredjenog vremena, razgovarajuci s njim, uverila sam ga to nije nista nenormalno, i da to rade svi u njegovom uzrastu.Sve vreme sam ga upitivala zasto ne nadje neku devojku, sa kojom bi mogao da zadovolji svoje potrebe, medjutim on je to stalno odbijao.Razgovor se zavrsio na tome, ili je bar tako trebalo.
Opet je proslo par dana, i opet bi smo pricali. Bivali smo sve prisniji kada je uopsteno rec nasim razgovorima o seksu.

Jednom prilikom, upitao me je da li moze da vidi moje grudi, i ja glupaca mu ih pokazem.To je bio pocetak kraja..uzela sam ga za ruku i stavila njegove dlanove na moje grudi.Upitao me je da mu pokazem sve..udovoljila sam i tu njegovu zelju.Svukla sam se i pokazivala mu erogene zone.Pokazala sam mu klitoris, i pokazala mu kako treb… Pročitajte više