Ja i moja sestra

Incest priče, brati i sestra, prosle godine sam otisao u poseti sestrama u bec. To je bila moja prva poseta njima. Maja je bila starija i imala 20 godina dok je Danijela bila mladja i tek punila 18 oduvek sam se palio na Maju mada ni Danijela nije bila losa pa sam pred sam polazak odlucio da probam da kresnem.
Maju sobzirom na to da cemo spavati kod nje u stanu sami a danijela ce spavati u stanu sa roditeljima. Maja je imala smedju kosu i crne oci i sto bi neki rekli idealno popunjena dok je danijela bila mrsavija i atraktivnija od Maje ali me je maja ipak na neki poseban bacin palila.
Odmah smo prvo vece otisli u obliznji kafic i poceli da cirkamo pili smo puno igrali a meni je bilo samo jedno u glavi da kresnem Maju kada sam video da je Maja vec pripita poceo sam slobodnije da se ponasam dok smo igrali prelazio sam rukom preku guze a ona na to nije davala neki znacaj mesala mi je guzom u krilo i siguran sam da je osetila moj kurac ali joj je verovatno to prijalo posto nije imala seks sedam meseci.
Nakon kafica posli smo da otpratimo danijelu do stana a zatim se uputili u njen usput smo pricali razne gluposti dok smo isli ulicom skoro celim putem sam je drzao za dupe i milovao.
Kada smo stigli ona je odmeh legla na krevet i posle par sekundi zaspala ja sam se skinuo u bokserice i naravno legao pored nje, imala je leprsavu suknjicu na sebi sto bi rekli dopicnjak malo sam je zadigao i poceo da je milujen po tangama pomerio sam ih u stranu i ukazala se pred mene prelepa pica lezala je na ledjima a kad sam zavukao glavu i poceo da joj sisam klit i lizem pickicu kao nijednoj pre ona se u pocetku malo meskoljila ali se na kraju prepustila i uzivala.
Skinuo sam joj gacice prislonio moj kurac i poceo polako da ulazim bila je jako uska ali me je to jos vise palilo pocela je jako da uzdise i precala
– jebi me bato samo me jebi
ja  se blizio vrhuncu kao i ona svrsili smo skoro istovremeno. Kurac mi je ostao u njoj i tako smo zaspali..
 
Dodao : Napoleon001…procitaj vise na Pusica.com