Ja i prijatelj smo jebali naše mame

Bio je to dan ko i svaki drugi… Kraj 4 razreda srednje škole. Sa svojim najboljim drugarom koji živi par kuća do moje, krenuo sam u školu… Prohladno jutro. No već nakon dva sata u školi drugar i ja odlučili smo otići kući. Taj dan škola nije bila za nas. 
               On i ja smo uvijek maštali kako zajedno jebemo neku žensku, no u zadnje vrijeme su nas počele naše mame opasno paliti. Često smo razmišljali o tome kako ih zajedno jebemo, ili jednu pa drugu ili obje istovremeno. Drkali smo zajedno na te primisli. Uvijek smo voljeli drkati kod njega ili kod mene u sobi dok su nam mame bile u kući… pogotovo kad su zajedno pile kavu i prićale. No nikad nismo imali sreće da nas uhvate ili da im to damo do znanja na neki drugi naćin. Ponekad bi uzeli njihove gačice i svršavali u njih nekoliko puta dnevno… Nisu one dvije bile nekog prejebozovnog izgleda. No voljele su se tako oblačiti. Kratke minice i topići, neko čipkasto rublje (tangice i tako). Obje su bile visoke oko 175, sa nekih 62-68 kg. Moja mama je imala crvenu kraću kosu, dok je njegova bila crnka s podužom kosom, imale su osrednje sise ali zato su im guzice bile odlične. Poveče no dosta zategnute. Nadali smo se kako ćemo ih jedan dan zateći kako se zabavljaju dok smo mi u školi no nažalost nikad ništa. 
               Po povratku kući odlučili smo da idemo prvo k meni te se dogovorili da smo ranije pušteni iz škole zbog nekog već “unaprijed odrađenog projekta”. Po ulasku u našu ulicu primjetili smo ispred moje kuće neki nepoznati automobil. Nije nam ništa bilo jasno. Pošto sam imao kljuć od kuće otvorili smo vrati i imali smo što ćuti. Stenjanje moje mame kao da ju neko jebe sa kurčinom od 25 cm. Moj drug i ja smo se pogledali i odma nam je sve bilo jasno. Kite su nam se već počele dizati od same pomisli na to što bi mogli vidjeti. Krenuli smo stepenicama prema spavaćoj sobi. Vrata su bila malo odškrinuta. I u odrazu u ogledalu smo imali šta vidjeti. Moju mamu kako se nabija na kurčinu nekog lika. Nis… Pročitajte više
Incest