Jebacina sa muzem moje rodjene sestre !

Cao zovem se Jelena, imam 18 godina i veoma sam seksi devojka, bar tako kazu muskarci koji me znaju. Sada cu vam ispricati jedan veoma lud dogadjaj koji mi se desio pre nekoliko sedmica i koji jos uvek ne mogu da izbacim iz glave , jer je na mene ostavio veoma jak utisak.
Moja starija sestra Ivana se udala pre nekoliko meseci i presla je da zivi kod svog muza. Bio je Ponedeljak , a ja sam trebala da odem do grada i da usput svratim do svoje seke i da joj odnesem neke parfeme.  Bio je lep i suncan dan , pa sam bila oskudno odevena, poluduboke , crvene starka patike ,kratki tesni minic i majica. Mislila sam da cu uloviti svoju sestru na dorucku , ali nije bilo tako… pozvonila sam a vrata mi je otvorio moj novi zet Milos. 
– Hej cao Jelena…. bio je jos u boksericama i majici na bratele, odmerio me od glave do pete
– Hej cao… donela sam Ivani parfeme, da li je dosla na dorucak ???
– Nije , imaju posla preko glave ,pa mi je javila da nece dolaziti na dorucak. Ali to ne znaci da ja i ti necemo popiti kafu , jel tako svastiko 🙂 nasmesio se i povukao me za ruku.
 Usli smo umutra i ja sam se odmah smestila na veliku koznu garnituru, sela sam i prekrstila svoje butine… a Milos je otisao da skuva kafu. Nije proslo mnogo i vratio se sa dve soljice kafe, seo je pored mene na garnituri , a jos uvek je bio u boksericama preko kojih mu se ocrtavao polu ukruceni kurac i to me je malo cinilo nervoznom , jer mi se pogled sam lepio na njegovu kitu. 
– Nego kazi ti meni svastikice draga , jel ima neki momci ????
– ahahha pa nadje se tu i tamo… 
– ma nemoj nadje se , ti si sada mlada i sada trebas da uzivas …
– hahahah pa uzivam ja…. malo sam pocrvenela 
– Pa jel ima seksa svastikice ?
– hahaha zete zar cemo o tome da pricamo, ipak si ti muz moje sestre
– Ma ne brini svastikice , ja i Ivana smo otvoreni za sve… mi imamo moderna shvatanja
– hahah pa super , ja bih sada morala da krenem
– da krenes , ali nisi ni kafu popila, a ja bih da se malo i poigramo…
– mmmolimm poc…procitaj vise na Pusica.com