Jebala sam se mnogo puta sa različitim kurčinama, ali tatin kurac je najbolji

Jebala sam se mnogo puta sa različitim kurčinama, ali tatin kurac je najbolji
Ja se zovem Milena i imam 18 godina…mogu vam reci da muski lude za mnom i da bi mi svaki s zadovoljstvom zelio gurnuti svoju kurcinu u moju picu.
Jebala sam se mnogo puta sa razlicitim kurcinama ali nikad nisam bila potpunu zadovoljena…sve do jedne noci.. Moja mama je hitno morala da poslovno otputuje u split i u kuci smo ostali samo ja i moj tata.
Zvala sam najbolju frendicu da noci kod mene ali mi je ona u posledni tren javila da ne moze da joj je iskrsnuo neki problemcic..Znala sam da mi je noc upropastena ali… Sisla sam niz stepenice i vidjela svog tatu kako cita novine dok je TV bio upaljen…
On je uvijek bio zgodan muskarac i cesto put bih ga vidjela kada izlazi iz kupatila sa samo peskirom preko njegove batine..Uvijek bi me to napaljivalo ali nikad nisam ni sanjala sto se moze desiti.Bila sam u mini siknjici i malom topicu i bas kad sam se namjerava obuci u spavacicu tata me zovnu..
Otisla sam do njega i on me pitao ocel mi ko dolazit.. “ne” odgovorila sam a on je klimnuo glavom … jos me zamolio da mu donesem sok,i da donijela sam on mi rece da ga stavim na sto sto je bio nizi i ja sam morala okrenuti svoju guzu prema njemu i sageti se,sto sam i uradila..
Onda sam osjetila njegove oci na mojoj guzi NEVJEROVATNO.Rekao mi je da se presvucem i da dodjem kod njega da gledamo tv ja sam to uradila.. uzela sam svoju najsexypilniju spavacicu koju kad bi obuci kao da sam bila u samo grudnjaku i tangicama.. sisla sam dolje je sjela blize njemu kada mu se mahinalno duboki uzdah oteo iz usta.
Gledali smo neki bezvezni film kad je on poceo pricu o pubertetu i o tome kako ja imam mnogo momaka jer sam jako lijepa i zgodna .. ja sam se samo smijesila a onda uzela daljinski prebacila na neki drugi film .. bas u tom trenutku su prikazivali scenu kad ona jase na njegovom i ja sam se postidila..on mi rece da mi ne treba bit neugodno da je to normalna stvar i onda mi je stavio ruku na mo… Pročitajte više
Incest