Jebao sam tetu u dupe (incest)

Što bi se reklo svaki dan sve isto. Ustanem se operem zube odem na poso. Ja radim na parkingu i obično kada nema posla gledam da ubijem vrijeme. Drkam ga na porniće a najviše me od svega pali incest pornić. 
 
I tako ja jedan dan kući dođem s posla kad zazvoni telefon. Zove me očeva sestra, Olja iz Podgorice. Odgovorio sam joj da ću za koji dan doć kod nje. Rekla je super. I tako dva dana posle završetka ovog sezonskog posla upalim kola i odem do Podgorice. Kada sam stigao odem direktno do tetke. Kada mi vrata otvori i zagrli me odmah mi se digao. A kako i nebi kada te zagrli guzata crnka finih sisa za svoje godine. Inače Olja ima četrideset sedam godina al izgleda bolje od nekih cura od dvadeset pet godina. I tako mi pokaza moju sobu. Zatim smo ručali. Kasno uveče mi je rekla da ide ležat ja sam rekao da ću izać malo po Podgorici. Rekla je ok. Došo sam kasno kući. 
 
Zaintrigiralo me kako joj izgledaju gaćice. Imao sam uvijek fetiš na gaćice, posebno iskorišćene. Pošao sam kad u mašinu obilje gaćica. Izvadio sam dvoje komada stavio na nos i počeo da ga drkam. Nije prošlo ni minut svršio sam ko lud. Digao mi se al pošto sam manijak, pošo sam do sobe u nadi da tetka spava da joj mirišem guzu i pičku. Sada iskreno to sam radio i sa rođenom majkom. Čak joj spuštao gaćice i stavljao joj glavić u pičku i guzu. Skroz bolesno al što da se radi. Počeo sam da ko ludak mirišem i onda nisam izdržao izvadio sam ga i skinuo gaćice. Stavio sam ga blizu guze i kurcem mazio analni otvor. Odjednom se tetka okrenula. Bila je u čudu, a onda je rekla.
– Dođi sad će tetka da te nauči.
Iznenađeno sam je pogledom i nasmijao se. Ljubio sam je ko lud. Zatim sam joj ga stavio u pičku. Izvadio sam ga iz pičke. Zatim mi ga je pušila dobrih nekoliko minuta. Digao mi se i rekao sam daj mi da ti ližem stopala. Nasmijala se i rekla ok pervertu jedan. Lizao sam joj noge ko lud. Zatim sam joj ga opet stavio u pičku. Al sam joj ga ipak na kraju morao staviti u dupe. 
 
Ipak me to najviše napa…procitaj vise na Pusica.com