Jebao si tetku, a sad ti se i na mamu diže, idiote

Jebao si tetku, a sad ti se i na mamu diže, idiote
 
Nakon događaja sa tetkom par dana narednih je sve teklo mirno. Jedne večeri mama me upitala šta planiram. Rekao sam da ne planiram ništa, a ona mi je rakla da bi ona izašla sa Žanom, njenom najboljom drugaricom da prošeta malo. Rekao sam da ide slobodno da ću ja da ostanem kući da gledam utakmicu.
>> Jebao sam tetku, maminu sestru
„Kako je tebi bilo na svadbi prošle sedmice“ pitala me je.
„Fino, baš je veselo bilo“ rekao sam.
„Aha, jeste“ reče ona.
Ja sam se nadovezao: „Malo je tetak Milan pokvario veče sa pijanstvom“
„A tetka Elizabeta, ona nije kvarila ništa“ reče mama, a što je meni malo zapelo za uho.
„Ne bila je ok, što mama“
„Onako pitam“ reče.
Otišla je da se spremi i kad je izašla imam osećaj da sam usta oblesio do poda. Mama se obukla imao sam osećaj posebno nekako. Obukla je usku haljinisu svilenu uz telo, iznad kolena je bila. Štikle koje su bile jako visoke i vezale se oko zgloba. Gore bluzu sa malo dubljim dekolteom tako da je svako mogao da bleji u njene veće sise koje su bila na izvolite. Suknja joj se toliko pripila uz telo da su se ocrtavala tangice koje je obukla. Zjevao sam kao lud i ako mi je mama.
Stala je na sred sobe i odmeravala se sama u ogledalu. Počela je da se šminka, stavlja karmin. Tada joj je ispao karmin a ona se sagla da ga dohvati. Kako se sagla suknja joj je došla skoro pod sami guz. Uspravila se.
„Igore, kako mi stoji ova haljina“ pitala me je .
„Pa, dd..dobro, fino“ uspaničio sam se.
Zazvonio joj je telefon. „Da Žana, eto me idem“ rekla je.
„Idem onda, neću dugo“ reče i izađe.
Nakon dva tri sata sam čuo auto ispred kuće. Provirio sam na prozor. Mama je izašla onako namontirana i teturala malo na onim štikletinama. Ušla je u kuću, bila je malo pripita.
„Igoreeee“ rekla je.
„Tu sam mama“ rekao sam.
„Ne spavaš“ reče.
„Baš sam se fino provela, bila sam sa Žanom u klubu, neki momci mladi su bili sa nama, naplaćali su se pića, hahahahaha“ smijala se.
„Od k… Pročitajte više
Incest