Kako sam krenula u incest sa svojim sinom – III dio

Kako sam krenula u incest sa svojim sinom – III dio
 
Odmah mi je bilo jasno što se malome toliko dopalo. Volio je sisate cure, a Patricija je imala barem petice, koliko sam mogla vidjeti kroz njen džemper.
Od starta mi je bila nevjerojatno bliska, iako smo se tek upoznale. Moj pratioc i ja pozvali smo ih da nam se pridruže za stolom, i tako u četvero proveli vrlo ugodnu večer. Pri kraju večere osjećala sam kao da tu malu poznajem godinama. Nisam nešto pretjerano otvorena i srdačna, tako da mi je takva bliskost s nepoznatom djevojkom bila neobjašnjiva. Toma je dodao kako je njegova djevojka mlađa kopija mene, što sam prihvatila kao kompliment. Šalili smo se i kako je nevjerojatno što se Patricija prezivala Raguž, kao i ja djevojački, što i nije tako rijetko da bi bilo neobično.
Kako sam krenula u incest sa svojim sinom – II dio
Toma i ja obično smo uvijek goli po kući, tako da nikada ne pozivamo goste ako to prije nisu najavili. Iznenadila sam s kada sam došla doma i vidjela da je Patricija kod nas. Prvotno iznenađenje zamijenila je radost što su još skupa, a onda još i veća jer su mladi bili goli. Vodili su ljubav, bolje rečeno, žestoko su se tucali na našoj stilskoj ležaljci, i nisu zapazili da sam doma, da ih gledam.
Curica je još bolje izgledala ovako gola. Sise su joj bile velike i strahovito poželjne, pa sam se i ja navlažila gledajući sina kako ih ljubi.
Dok sam ih promatrala pomislila sam da već stoljećima nisam bila s drugom ženom, i zapitala se jeli Patricija možda biseksualna?
Nisam ih bezveze htjela prekidati. Još sam malo gledala, a onda sam se posvetila stvarima koje obično radim kad dođem iz ureda. Presvukla sam se u udobniju kućnu odjeću, na kraju krajeva, ovo je bio moj dom tako da sam se i najnormalnije ponašala. Ipak, nisam mogla odoliti da još koji put ne zirnem na djecu.
Patricija mu je upravo gurala jezik u šupak dok ga je drugom rukom izdrkavala. Nikako nije izgledala kao da to prvi put radi, bila je previše vješta i previše je užival… Pročitajte više
Incest