Kako sam pomogla mom nevinom bratu

Kako sam pomogla mom nevinom bratu…Party je bio čista desetka , dečko me je ispratio do kuće malo smo se pohvatali i brzo sam se hvatala kreveta. 
Jutro je, budim se, kroz prozor dopiru sunčeve zrake do moga lica i sve mi miriše na dobar dan ili ipak možda ne. 
Svaki put kada prođem pored bratove sobe zaboli me, vrata su uvijek zatvorena niti izlazi iz sobe, niti se i skim druži , jako sam zabrnita za moga starijeg bracu Tomislava. 
Spustim se do blagovaonice i na stolu me kao i svakog dana čeka topla kavica na stolu, što mi pripremi moj tatica Mirkec ili Ban Jelačić kao što ga ja zezam, jer lik fakat liči na njega po onoj ćeli i brčinama. 
No dobro kada sam već njih spomenula spomenut ću i sebe , ja sam Iva dolazim iz jednog malog mjesta, imam 21 godinu prosječna sam cura kao i svaka druga cura tih godina, volim dobar party , družiti se i upoznavati nove ljude, društvena sam za razliku od moga brata Tomislava. 
Visoka sam isto kao i moj braco 165 cm , 60 kila plava, ista sam kao moj brat samo što sam ja ženska verzija i imam kosu a on je i nema šta ćeš tatini geni . 
Ajmo mi na priču , nisam mogla više trpjeti ja kao prava sestra moram nešto poduzeti za svoga bracu, inače imamo još dvije sestre ali njih briga za sve pa tako neću ih niti spominjati, niti imenovati jer su sebične gadure i nikakve sestre. 
Pokucala sam na vrata od sobe i čuo se njegov glas naprijed! , ušla sam i sjedio je na krevetu u boksericama i potkušulji i igrao neke glupe igrice . 
Pitala sam ga zašto ne izađeš malo van? Hoćeš li samnom i Kikoma izaći na večer? (prijateljica) Odgovorio je jako brzo sa odgovorom NE jasno i glasno . 
Sjela sam do njega na krevet , po krevetu je sve bijelo bilo kao sperma , mislim da je moj brat pravi drkdžija . 
Rekla sam mu ako bila što trebaš pomoću ti kao prava sestra ti si meni pomogao kada je meni najteže bilo pa ću i ja tebi , ništa nije rekao samo je buljio u tv i igrao igrice , poljubila sam ga u obraz i izašla iz sobe. 
Večer je , izašla sam …procitaj vise na Pusica.com