Ljubav Majke i Ćerke (Lez, Inc) 2. Deo

6. UZAVRELE STRASTI
 
Probudila sam se uz miris kajgane i svežeg tosta. Pored mene nije bilo nikoga, i samo se moglo čuti lupkanje posuđa u kuhinji.(Ljubav majke i čerke 1 dio) Ustala sam iz kreveta i primetila da nemam gaćice na sebi. Prošla sam prstima ozmeđu usnica svoje pice, čisto da je osetim, i bila je još uvek pomalo vlažna od sinoć. Navukla sam gaćice koje su završile pored kreveta, i ušla u kuhinju gde sam ugledala svoju divnu ćerkicu za šporetom.
Ena: “Ne mamaa… vraćaj se u krevet!” – uhvatila me je čvrsto za ruku u i odvukla u sobu. – “Lezi tu, i ne mrdaj!” – zapretila mi je prstom iako joj se blago skriveni osmeh nazirao na usnama
Ivona: “Razumem gospođice!” – odgovorila sam šaljivo.
Ena je izašla iz sobe i posle nekoliko minuta vratila se, noseći na poslužavniku vrhunski doručak, sa sve palačinkama i ceđenim sokom.
Ivona: „Mmmm… ovo miriše sjajno! Jel je to za mene?“
Ena: „Naravno mama.“
Ivona: „Pa ovo je sjajno… samo ne znam čime sam ovo zaslužila?“
Ena je prišla i poljubila me u obraz, ali toliko blizu usana da sam mogla da je osetim. Kosa joj je bila zamotana u peškir, bila je u svojoj dugačkoj majici koja joj je bila do pola butina, i papuče na nogama.
Ena: „Mamice, ti fino ručkaj, ja moram da se brijem jer sam se potpuno zapustila. Imaš posle kaficu na stolu… bez šećera kakvu voliš.“ – okrenula se otišla u kupatilo.
Pitala sam se da li ovo jutro može da bude još bolje. Divan doručak, topla kafica, i moja nasmejana ćerkica.
Nakon doručka, sela sam za sto i krenula da pijuckam kaficu.
Ena: “Mamaaa… molim te dođi.” – vikala je iz kupatila.
Ušla sam i videla svoju ćerku kako sedi u tuš kabini sa brijačem u rukama. Bila je potpuno crvena u licu.
Ena: “Mama… treba mi pomoć.” – videlo se da ju je veoma sramota, ali nisam mogla da provalim o čemu se radi.
Ivona: “Šta je problem dušo?” – prišla sam joj i sela ispred nje.
Njene noge su bile blago razdvojene, i majica nije mogla potpuno da pokrije njeno međunožje. Diskretno sam usmerila …procitaj vise na Pusica.com