Ljubavnici

Pozdrav svim ljubiteljima ovog sajta a priča koju ćete nadam se imati prilike da pročitate spada u red onih istinitih i dan danas traje. Da li ćete poverovati u sve napisano ostaviću vam na “slobodnu sudsku procenu“ jer je tema suviše delikatna da bih mogao nekome o tome pružiti i neposredne dokaze.
Inače imam 22 godine, živim u Beogradu, studiram DIF i potičem iz porodice srednjeg imovnog stanja a živim sa majkom od pre 6 godina jer moji su se razveli. Ovo o čemu ću pisati počelo je pre otprilike tri godine na prilično neobičan način.
Jedne pozne letnje večeri kada sam se odmarao od priprema za septembarski ispitini rok bilo mi je prilično dosadno i onako – tek da se nečim zabavim, “vrteo“ sam kanale kablovske tv. Na jednom od tih kanala sam se zaustavio jer me je privukla dobra muzika i odlučio da se tu malo zadržim. Dok su išli spotovi primetio sam pri dnu ekrana nešto poput pokretne trake gde su – ubrzo sam shvatio, išle poruke lične prirode i neke osobe su u tim porukama ostavljale i brojeve svojih mobilnih telefona. Malo se udubivši u celu tu “problematiku“ razumeo sam da su poruke puštane u svrhu međusobnog upoznavanja bile pretežno erotskog sadržaja a bilo je tu i želja za ostvarivanjem ozbiljnije veze ili poziva na avanturu.
Na pamet mi je pala zanimljiva ideja da se javim na jedan od tih oglasa bez razmišljanja da li će i šta će uopšte od svega toga dalje biti. Svideo mi se jedan oglas koji je – koliko se sećam, otprilike ovako glasio: “Crnka plavih očiju, 42 godine,zgodna i mladolika volela bi da joj se javi muškarac iz Beograda 35+ godina radi upoznavanja i zajedničkih lepih trenutaka“. Kako su me – otkada sam postao svestan svojih seksualnih želja ponajviše privlačile starije i zrelije žene, brzo sam zapisao broj telefona i u momentu poslao poruku istovremeno munjevito smišljajući i detalje priče kako ću se predstaviti dotičnoj nepoznatoj dami.
Trebalo je da pišem i predstavim se svakako zrelije nego 19-godišnjak što sam tada i bio a opet ne previše…procitaj vise na Pusica.com