Mama hoću te jebati ili odlazim

Mama hoću te jebati ili odlazim
 
Bio sam mlad, lud i nesvesno ljubomoran. A ta moja ljubomora kostala me zivotne greske zbog koje se kajem i sada. Neznam kako da pocnem kad je sve zapetljano ili je to samo deo moje ludosti koja se desavala tada u mojoj glavi. Nju nekrivim ni za sta, ona je ucinila ono sto je ucinila a ja sam pogresno razmisljao u to vreme, imao sam samo 17 godina tada. 
 
Sad zivim daleko od nje, kopile, da ja sam kopile mozda je to prava rec za mene u svakom slucaju, ovako je ta prica pocela. Mrzeo sam frajera koji je bio sa mojom majkom, neznam to da objasnim ali osecao sam veliku mrznju prema njemu i onom jednom pre njega. Imali smo dvosoban stan, na dnevnom boravku su bila vrata sa staklom u sredini, cesto sam se nocu ustajao jer sam cuo njeno priguseno stenjanje, ponekad ako bi ostala lampa upaljena video sam senke, tj video sam nju i njega, to me je jako bolelo, mrzeo sam ga. Nisam tada shvatao te potrebe u kojima su ljudi uzivali. 
Vec sa 15 poceo sam polako da drkam, tako sam zadovoljavao svoje ludosti. Gledao sam pornice kao i svaki drugi pubertetlia i onda se samozadovoljavao. Ponekad sam virio kroz kljucaonu na kupatilskim vratima, gladao njeno telo, njenu kokicu koja je bila nesto posebno u mojim ocima i u samo nekoliko trenutaka sperma je spricala. Sve sam vise u tome uzivao, cak sam u mislima i mnogo toga vise radio. 
Jako sam ju voleo i bio sam jako ljubomoran na svakog tko bi se nasao u njenoj blizini, bila je tiha lepa i skromna zena, zivela je svoj zivot. Imala je nekoliko veza koje nisu bas dugo trajale jer ja ih jednostavno nisam voleo. Iako je ovaj zadnji bio dobar prema njoj ali nisam mogao da podnesem da ih cujem, nisam mogao da podnesem to njeno dugo stenjanje, dva tri puta sedmicno. Tip je provodio noc sa njom i odlazio rano ujutro, tako bi to trajalo a ja sam sve to trpeo i zamisljao neke ludorije u svojoj glavi. 
Bio sam svestan da je to bolesno ali sve vise sam mislio na to, posebno dok sam drkao. Ona je bila jako… Pročitajte više
Incest