Mama i sin u incest ljubavi – II dio

Incest priče – Zgrabio ju je za zglob kako je pokušala da se odmakne. “Šta je bilo Borko?”, pitala ga je polugola majka. “Ne verujem da sam nešto zaboravila.”O, da, da znaš da jesi, zaboravila si najvažniju stvar od svih. Pa ti nisi svršila, a pomogla si meni.” Anđa je pocrvenela kao klinka.”Nema veze sine, videćemo se ujutro,i onda ćemo-uhhhhh.”Dok je ona otežano pričala Borko je iznenada spustio ruku na njenu spavaćicu, i rukom pronašao njen natopljeni žbun. Počeo je trljati njenu mesnatu pičku sa prstom, i Anđa je bila van sebe od  užitka. Nemoćno je uzdisala, i vlažila po ruci mladića pred njom. Borko se zagrcnuo i gurnuo je na krevet, na leđa.”Pogledaj mama, pogledaj samo, nemoj mi reći da nisi uspaljena, jer osetim pod dlanom koliko si napaljena, akroz si mokra dole.Što se onda toliko blesaviš, nemoj, samo mi dopusti da ti izdrkam kao ti meni malopre, jel ok?”Anđa je nemoćno  potvrdno klimnula glavom. 
>> I dio: Mama i sin u incest ljubavi
Bilo je to neverovatno pogrešno, ali i sama je bila svesna da tu isfrustriranost ne može više da trpi ni sekunde. Komšiluk je znao da joj dolazi sin jer je samo o tome pričala, ali niko nije mogao ni u najgorim snovim da pomisli šta ona sada radi sa svojim sinom. Za njih je bila dobra osoba, žena i domaćica, ali za sina? Crvenela je ubrzano, dozvolila je sinu da joj spavaćicu podigne do struka, otkrivajući tako njen stavrno masivni crni žbun, i roze boje usmina koje su se promaljale kroz te guste kovrdžave dlake. Borko joj je razdvojio noge, a ona je pocrvenela još više. Nije ni mislila da će joj taj isti sin kojeg je željno čekala na stanici satima kasnije širiti noge. Pogurnuo joj je noge unazad i uživao u pogledu na njene otečene usmine među nogama, Video je tanak  trag njenih sokova koji su curili iz njene pizde. 
 
Njegova lepa majka je bila napaljena, itekako. Napaljenije od bilo koje žene s kojom je bio dosad. Koliko je samo godina unazad potiskivala svoje potrebe?”OOOoooj bože miliiii,” počela je uzdisati a… Pročitajte više