Mama i sin u incest ljubavi – IV dio

“Znači ti si 100% siguran da ti ne smeta sve ovo u šta smo se upustili”,
– Naravno da ne, mama, reče joj Borko.”Incest je samo reč za plašenje iz mračnih vremena, ti mene kontaš, kontam i ja tebe i tvoje potrebe.Vidiš i sama koliko smo dobar tim u krevetu. A ti si i dalje poprilično uske pičke.”
Anđa je promatrala sina.Verovala je sinu kada joj je rekao da je dobra u seksu.Anđa je znala da jeste, ali je volela to i da čuje od drugog.
– “Ako deda ne ode uskoro ima da te jebem na ovom stolu pred njim mama!”.
Anđa ga je odgurnula jer je čula oca kako ulazi u kuhinju.”Ja odoh malo van, a i da prošetam Maksa malo,”reče Milan, Anđin otac.Poljubivši je u obraz i izašao s Maksom Van.Čim je čula kapiju da se zatvorila, spustila je kućnu haljinu sa sebe.
>> Mama i sin u incest ljubavi – III dio
– “A ti si rekao nešto da ćeš me jebati na ovom stolu Borko?”.Cereći se,
Borko je ustao i otvorio zip, spuštajući farmerke dole i skidajući ih sa sebe.Kurac mu je iskočio van.Anđa je sklonila tanjire sa stola i sela na njega sa širom otvorenim nogama nudeći se sinu kao neka jeftina droca, naslonila se unazad, nudeći mu tako čupavu pičku u svom svom sjaju.
– “Karaj je Borko!”,uzdisala je Anđa, dok joj je sin prilazio.”Karaj maminu vrelu dlakavu pizdu snažno i jako! Želim da mi ga nabiješ do jaja odmah sada, razbijaj mi jaja o šupak moj rutavi, brzooooo!”.
Borko se namestio među Anđine butke i stavljajući joj glavić među usmine i nabivši se u nju do jaja u jednom brzom potezu, ostavljajući je bez daha.
– “O BoŽE MOJ MILIIIIII;TOOOOOOOO!,uzviknula je mama, naginjući se unazad, otvarajući mu noge i šireći ih koliko god može.”JEBI JEEE, JEBI JE, SAMO JE JEBIIIII, JAČE BORKOOOO;JAČEEE,BORKOOOO….JEBI ME ŠTO DUBLJE I JAČE MOŽEŠ, SLOBODNO!”.

Borko je položio dlanove na majčine sise i stisnuo ih jako, zgnječivši joj sise, i zarivajući prste u njih i počeo ju je jebati koliko jako može.Anđelka je plakala, suze su joj išle niz obraze, ali plakala je od sreće zbog duboke penetr… Pročitajte više