Mama , ispuni mi san 2

Dani su prolazili  odnos između moje mame i mene se nije menjao (Mama ispuni mi san – I dio). Barem ne kako sam ja očekivao a verovatno i ona. Znali smo oboje da se desilo nešto neočekivano i to sad već više puta, takva intimnost između majke i sina je bila nezamisliva, zabranjena a opet oboje smo uživali u tome! Mislio sam da će se sad sve preokrenuti da nećemo moći normalno ni da razgovaramo, međutim nije bilo tako, ona je i dalje bila žena koja me je rodila i brižna majka a ja njen sin o kojem je brinula od rođenja i beskrajno volela.
 
Sedeo sam u kuhinji dok je moja mama Slađa spremala doručak.Bila je okrenuta ka šporetu i zauzeta spremanjem hrane a još uvek sanjiv sa kafom ispred sebe a onda slike….Počeo sam da se prisećam sna i to ne svega samo par slika na kojima smo mama i ja bili u zagrljaju, ona mi je bila u krilu, licem okrenuta prema meni i nežno me ljubila po obrazima i mazila po kosi.To nije izgledalo nimalo perverzno ali mama u krilu, poljupci bilo je dovoljno za sada već ozbiljnu erekciju u mom šortsu ! Ustao sam i prišao mami koja se malo trgla jer me nije očekivala iza nje, zagrlio sam je i poljubio u obraz, ruke su mi bile na njenom stomaku i samo sam joj šapnuo na uvo – mama sanjao sam te ! – Ludo jedna, šta si to sanjao? – rekla je nekako mazno a moje ruke su već bile na njenim butinama, telo sam priljubio uz njeno tako da je na guzi osetila moj nabrekli penis.- Aaaahhh, nisam ni mislila da je nešto drugo – rekla je kroz uzdah, mama dođi da ti pokažem, rekao sam dok sam joj mazio butine preko lake letnje haljine.
– Ćekaj Zoki, doručak – rekla je dok je vidno uživala u mojim dodirima. – Nisam gladan, dođi – uzeo sam je za ruku i poveo a ona je sa osmehom devojčice krenula za mnom. Seo sam na stolicu i rekao – sedi mi u krilo. Kao da je znala, opkoračila me je, sela u moje krilo, zagrlila me oko vrata. Nežno me je gledala a svoje međunožje sve više primicala mom, noge su joj se sve više širile, pogledao sam dole a njena haljina se sada već s…procitaj vise na Pusica.com