Mama me seksualno provocirala, pojebao sam mamu i moju tetku

Mama me seksualno provocirala, pojebao sam mamu i moju tetku
 
Cale je otisao u Novi Sad tako da smo ja i mama ostali sami par dana u kuci. Jedno vece ona se kupala a ja sam provirivao kroz kljucaonicu kako bi video nesto. Dok sam gledao njene obline zacuo se neki zvuk u kuhinji. 
To je bila mikrotalasna. Mama je doviknula iz kupatila da izvadim podgrejanu veceru misleci da sam ja u dnevnom boravku a ne ispred vrata od kupatila gledajuci njenu preplanulu macu. Brzo sam se vratio u dnevnu sobu i uradio ono sto mi je rekla. 
Zavrsila je sa kupanjem pa mi je rekla da ja sada odem da se okupam. Okupao sam se nabrzaka. Kasnije sam celo vece gledao u njene ogromne sise koje su se nazirale ispod bade mantila. 
Nisam mogao da verujem sta mi se to dogadja, ali je ujedno bilo i lepo osecanje. Sutradan sam usao u njenu sobu i poceo da preturam po fioki sa donjim vesom. Posle duge potrage nasao sam jedan ogroman vibrator. To me je jos vise popalilo pa sam uzeo njene gacice i obilno svrsio u njih. 
Vratio sam ih nazad i izasao. To vece je teklo mirno. Telefon je zazvonio oko pola 12. Mama se uplasila da se nesto nije dogodili tati. 
Na kraju se ispostavilo da je tata javio da ce se zadrzati jos nekoliko dana. Kada mi je mama to rekla jedva sam se susdrzao a da ne uzviknem ‘’to’’ od srece. Nekako sam se susdrzao i napravio facu kao da mi je zao sto tata nece jos doci. 
Sutradan kada sam opet otisao u njenu sobu da izdrkam kurac na gacicama njih nije bilo. Iznenadio sam se. Otisao sam napolje i potrazio mamu kao da je nesto pitam. Dok smo razgovarali primetio sam da ne spominje gacice. 
To me je podstaklo da nacinim sledeci korak. Dok je spremala rucak pripiskilo joj se pa je otisla u WC. Ja sam za to vreme bio u sobi. Kada sam cuo vrata od kupatila odmah sam i ja krenuo u WC. Usao sam unutra bas u trenutku dok je ona brisala svoju pickicu. 
Odmah sam izleteo napolje i zalupio vrata. U sobi sam mislio:Boze kako sam dobar glumac. Otisao sam i izvinio joj se sto sam tako i… Pročitajte više
Incest