Mama voli cure

Mama voli cure
Mama i ja stanujemo same 90% vremena pošto tata radi na terenu i jako rijetko je doma. Imamo poprilično super rutine i odnos kad smo same. Ujutro ona ide na posao (radi kao teta u vrtiću), a ja idem u školu(maturantica sam). Kad se vratim iz grada ona je već u stanu i priprema ručak, obavimo to, popričamo malo o danu i to je to. Ja odem u sobu, a ona također ode malo odspavati. Ona ne gnjavi mene, ja ne gnjavim nju i poprilicno lagodno zivimo takvim tempom bez stresa.
U zadnje vrijeme sam primjetila neku nervozu na njenom licu i ponašanju pa sam joj pripremila čaj i odlučila porazgovarati s njom.
“mama kaj tebe tocno muči u zadnje vrijeme? Dobit ćeš bore od toliko mrštenja haha”
Odgovorila mi je sa:
“šta si ti primjetila da pizdim polagano.. puca me neka dosada u zadnje vrijeme. jedno te isto svaki jebeni dan. Popricam na telefonu s tatom desetak minuta, pogledam seriju i zaspem. To mi je vrhunac dana..”
Ja: “pa zaš ne odeš na piće s kolegicama s posla nekad? Mozda bi ti dobro doslo da malo izađeš”
Mama: “ma to su ti kuje obične, samo seru jedne po drugima i pričaju dosadne stvari o tome s kojim praškom peru veš, sta je na akciji četvrtkom u lidlu i slično haha. Ne mogu to slušat”
Nakon kratkog sprdanja tih ženskih sam joj predlozila da za vikend odemo skupa van na cugu s cime se ona slozila.
Dosao je petak, vratila sam se iz škole, a mama je bila skroz uzbuđena radi našeg izlaska. Po cijelom krevetu su bile razbacane haljine i razne odjevne kombinacije. Preslatka je bila. Fakat ju dugo nisam takvu vidjela. Ja sam otisla u sobu da i sama izaberem nešto za obući. Obukla sam fora bijelu majicu koja mi je taman prekrivala sise dovoljno da ne ispadaju, a usput mi je i pirsing na pupku dosao do izricaja. Preko nje koznu jaknu a dole traperice. Jednostavna cura haha.
Otisla sam do mame vidjet sto je ona odabrala a kad ono bombaa jebote. Spičkala se kao da idemo na neko elitno skupo mjesto, a ne obicni klub. Mama inace ima dugu plavu kosu, po…procitaj vise na Pusica.com