Mamine Bliznakinje 1. Deo

1. NAPOKON 18
 
To jutro sam imala prelep san. Milioni kratkih, sitnih poljubaca je završavalo na mome licu. Po mirisu i nežnosti znala sam da je u pitanju ženska osoba ali joj nisam videla lice. Poljupci su dodirivali moje čelo, obraze, nosić, moje osetljive uši… neki su čak završili i blizu mojih usana.
 
Što sam se više približavala budnom stanju to su se poljupci činili sve stvarnijim.
Probudila sam se.
Poljupci nisu prestajali.
Osećala sam toplotu nečijeg tela koja me je grejala. Nečije nežne ruke preko mog stomaka i noge obgrljene oko mog donjeg dela tela.
 
Nevena: “CMOK CMOK CMOK… ajde Mila, probudi see… CMOK CMOK CMOK…!”
 
Trebalo mi je par trenutaka da shvatim da moja sestra Nevena pokušava da me probudi ne prestajući da me ljubaka po licu.
 
Mila: “Mhmm… Nevena, šta ti je? Vidiš da spavam?” – promuklo sam rekla, ali njeni poljupci nisu prestajali.
 
Nevena: “Heeejjjj… CMOK CMOK… spavalicee… SREĆAAAN ROĐENDAAAN!!!” – još me je čvršće zagrlila, tako da sam umalo ostala bez daha.
 
Da, na dan 26-og decembra pre tačno 18 godina smo došle na svet. Činjenica da smo konačno punoletne nije za mene bilo nešto previše značajno, ali za moju sestru je to očigledno bilo i više nego bitno!
 
Mila: “Da seko… srećan rođendan. A sada ako nije problem da prestaneš da me balaviš. Mislila sam još malo da odspavam. Koliko je uopšte sati?”
 
Nevena: “Parti-brejkerko! Zar ti ne shvataš šta ovo znači? Eeeejjj 18 godina! Napokon možemo da ostajemo do kasno na žurkama bez da mama smara, možemo da cirkamo bez da brinemo da li ćemo se osećati na alkohol… i što je najbitnije mogu napokon da se otarasim ove glupe odeće!”
 
Za razliku od sestre ja nisam išla često na žurke, niti sam nešto posebno pila, ponekada vino… ali ovo za odeću je bilo razumljivo znajući da je Nevena potpuni nudista! Ipak, nikada do tada nije gola šetala po kući, imala je uvek makar donji veš na sebi.
 
Mila: “Nevena? Nemoj samo da mi kažeš da si upravo sada gola.” – bile smo pokrivene…procitaj vise na Pusica.com