Mamine greske 11

Bilo je to rano prolecno jutro kada su se Mirjanin i Ivanov život zauvek promenili. (Nastavak od mamine greške 10) Prolece je bilo u punom cvatu, i vreme je bilo neverovatno toplo. Prozori u kuci porodice Nikolic bili su otvoreni tako da je pevanje ptica na drvecu probudilo Ivana ranije nego inace. Ustao se i otišao do prozora, provirio napoljei video da ocevog auta nema na prilazu kuci. Ugledao je svoju priliku, polako je izašao u hodnik i otišao dole do majcine sobe. Do tada, majka nije dozvoljavala da imaju seks u njenom bracnom krevetu. Nije mu bilo jasno zašto jer je sa Stankom imala seks tu. Njeno objašnjenje na koje se izvlacila bilo je to da je to bilo previše opasno njemu nije imalo smisla. Pomislio je da je razlog taj jer je osecala previše kajanja zbog svoje greške jer je dozvoljavala to Stanku.
Bez obzira na razlog, razmišljao je o tome vece nedeljama unazad i pomislio je da ce pojebati majku sada ili nikada.
Kada je provirio u njenu spavacu sobu, video je da Mirjana leži na boku, okrenuta mu ledima. Skinuo je gace i uvukao se i krevet, do nje, podigavši pokrivac video je da je gola samo sa crnim malim gacicama na sebi. Privukao se uz njena leda, i provukao ruku iznad nje kako bi je mogao uhvatiti za dojku.
„Š..šta?! Mirjana se naglo probudila kad je osetila nekoga iza sebe.
„Dobro Jutro mama,“ rece Ivan šapatom.
„Ivane, šta to radiš?“, rece Mira zbunjeno, pokušavši da se okrene prema njemu. „Tvoj otac…“
„Nije tu, otišao je vec,“ rece ivan, ne dozvoljavajuci joj da se okrene kako bi ostala na svom u ovom položaju.
Mirjana se malo opustila, ali je rekla, „Ne bi smeo biti ovde.“
„Zašto ne?“ Ivan je poceo nežno da ljubi majku po vratu.
„To nije u redu,“ rece ona, zadrhtavši i malo iskrivivši glavu kako bi mu dala više mesta da je lakše ljubi.
„Lezi na stomak mama,“ rece Ivan, i pomogao joj je da legne na stomak. Nastavljao je da joj ljubi vrat, ljubivši je tako prma uhu.
Upitao ju je šapatom, „Mama, da li ti je nekada neko polizao šupak?“
Mira j…procitaj vise na Pusica.com