Mamine greske 3

Ivan je izleteo iz kuće zatvarajući vrata što je tiše mogao. Kada je došao do svog auta sav je drhtao. Nije mogao da veruje svojim očima šta je upravo video. Činilo se to kao san. Ne, to nije mogla biti njegova majka tamo u kući…. njegova slatka, ne baš seksi majka pušila je kurac nekom strancu.(Nastavak mamine greske 2) Nikada o njoj nije razmišljao kao seksualnom biću… to je bila njegova majka. Kupala ga je, menjala mu pelene, u ljuljuškala ga je dok ne zaspe noću. Sada ju je video u seksualnom činu s nekim strancem. To je nešto što ni jedan sin nebi trebalo da vidi.. Ali ipak, uprkos gađenju koje je osećao, kurac u gaćama je počeo da mu pulsira.
Dok je sedeo u kolima u tišini, pitao se šta da radi i gde da ode. Bio je ljut, osramoćen, zbunjen, i da, još uvek uzbuđen. Osećao je krivicu jer je špijunirao rođenu majku… ali ipak nije imala pravo da radi to što je radila… to što je radila u svojoj spavaćoj sobi. Misao o tome je učinila kao da je osetio jezu u svom telu. Šta rade sada, pitao se? Da li se jebu ili mu ona još uvek puši? „Jebena pušačica kuraca… jebena pušačica kuraca,“ te reči su odjekivale u njegovoj glavi. Znao je da mora da preuzme kontrolu nad svojim emocijama. Morao je da razmisli… da posloži sve činjenice u sebi.
„Kurvetino jedna,“ rekao je naglas. „Kako si mogla to učiniti tati…meni.“ Udario je rukom o volan auta i osetio kako ga bol prožima. Odjednom je shvatio da je još uvek na prilazu, pred kućom, gde je vidljiv iz gornjih soba kuće. Upalio je auto i otišao. Zatim se vozao satima unaokolo. Našao je mesto u ulici malo niže od kuće i tu se parkirao. Auto njenog ljubavnika je bio još uvek tu. Čekao bi dok stranac ne ode i suočio se s majkom.
Nagnuo je glavu unazad i pokušao da te slike izbaci iz glave. Nažalost nije uspeo, u njemu su zauvek. Video je usta svoje majke na kurcu toga stranca, kako mu puši. Video je kako mu drka, kao da ga muze. Video je kako mu guta spermu, gutajući sadržaj njegovih jaja… njegovu spermu… njegovo seme. Video je nje…procitaj vise na Pusica.com