Mamine greske 4

Ivanu je nedelja prošla kao u nekoj izmaglici. Do pre prošlog petka bio je normalan tinejdžer, prolazeći kroz sve uobičajene probleme i muke srednjoškolca. Vikendom bi izlazio sa prijateljima ili sa devojkom Marijom. Već je bio odabrao fakultet na koji će da ide. Za nekoliko meseci će da diplomira i ona mu ostaje još jedno leto pre odlaska na fakultet. Sve je bilo manje više predodređeno.
Nastavak priče mamine greške 3
Sada se sve promenilo… ili se barem tako činilo. DA, još uvek će da diplomira i da krene na faks, ali sutacija kod kuće neće biti ista. Sada više nije mogao da gleda majku normalno a da ne pomisli da je pojebe. Doasada je uvek mislio na nju kao na majku pa onda kao na ženu.. Sada je mislio o njoj prvenstveno kao ženi. Ženi prema kojoj oseća požudu.. Bilo je to pogrešno, ali to ga je izluđivalo.Kada bi je video u kuhinji kako sprema večeru imao bi seksualane maštarije. Kada bi se naguzila da nešto uzme iz frižidera , video bi kako se platno kućne haljine zateže preko njenih glatkih guzova i uvlači se u njih.Kada bi se nagnula ispred njega, oči bi mu uvek bežale pod njenu bluzu i na njene sise koje bi se njihale slobodno, u zavisnosti od toga da li bi nosila grudnjak. Gledao bi je kada dolazi s posla obučena u svoj poslovni kostim i pitao bi se da li nosi gaćice ili ne.
Onde je učinio nešto… nešto što je učinilo da oseti krivicu i sram, ali učinio bi to opet ako bi imao prilike.
Bio je četvrtak uveče i otac mu se vratio s puta to popodne. Za večerom mu se učinilo da je majka nešto živčana i nervozna. Nije imao pojma o čemu se radilo.
Posle večere je otišao da se otušira. Ivan je otišao u svoju sobu a otac je otišao u dnevnu sobu da gleda vesti.
Posle sat vremena Ivan je izašao iz sobe i krenuo tiho prema maminoj spavaćoj sobi. Bio je razočaran jer su vrata bila zatvorena.Okrenuo se i krenuo nazad kad je naletio na majku, skoro se sudarivši s snjom. Imala je bade mantil na sebi i kosa jpj je bila mokra posle tuširanja.
„OO;“ reče mama kad ga je ug…procitaj vise na Pusica.com