Mamine greske 6

Ivan i Mirjana su to popodne proveli u kupovini, ulazeći u svaku prodavanicu koja im se učinila zanimljivom. To je prvi put da mu šoping nije bio dosadan. Uživao je u svakoj sekundi provedenog vremena. Ustvari ne toliko u kupovini nego zato što provodi vreme sa ženom koja mu se sviđa. Pažljivo ju je posmatrao dok je probavala raznu odjecu, uživajući u njenim stidljivim smescima. (nastavak od mamine greske 5) Dok je izlazila iz kabine , u nekoj novoj haljini ili bluzi, Ivan je palcom okrenutim gore ili dole na neki način lajkovao, pokazujući na taj način kkoliko mu se dopada u tim krpicama . Postalo je očigledno da preferira uske haljine i suknje, naravno i što kraće. Sad je bio u prilici da je slobodno posmatra bez bojazni da će ga otkriti, jer od trenutka kad je uhvatio sa ljubavnikom pa sve dosad , tajno je posmatrao kad god bi mu se pružila prilika ali uvjek uz dozu straha da ga neprimeti.
Ne samo da je mogao slobodno da je gleda, nego je imao mogućnost da joj govori kako da se okrene , na ovu ili onu stranu što mu je davalo bolji pogled iz ugla po njegovoj želji. Sviđalo mu se šta gleda. Njeno telo je izgledalo kao u mnogo mlađe djevojke Shvatio je da je redovnim vežbanjem vrlo lijepo oblikovala svoje telo koje sad izgleda vrlo sexi. Pitao se u sebi kako ranije nije primetio da njegova majka može biti tako sexi i da ga to nije ranije napalilo. I tako dok je posmatrao u raznim haljinama, suknjama, košuljama, šorcevima….osjetio je da se uzbuđuje. nekoliko puta je morao da prekrsti noge kako bi prikrio nadolazeću erekciju.
Ivanu su se posebno dopale haljine Victorie Secrets. Kad je njegova majka izašla u uskoj cevenoj haljini Ivanu se oteo zvižduk. Bila je jarko crvena sa par tankih naramenica i v izrezom naprijed otkrivajući tako vrhove njenih grudi. Kako je izraz bio dosta nisko, jasno se vidio cipkani grudnjak. Haljina je lijepo pristajla uz njene grudi te je obuhvatila bokove ističući bedra.
‘ nije previše uska, zato ne? ‘ -zapita Mirjana
‘Uh…….. Ne ‘ Ivan …procitaj vise na Pusica.com