Moj Prvi Seks sa Ocem

  Moji mama i tata su se razdvojili davno, ja sam ostala kod mame , a tata je otisao u nepoznatom pravcu i mene i mamu ostavio same. Vratio se tek posle mnogo godina, iznenada je uleteo u nas zivota , isto kao kada je i otisao iz njega. Ja sam tada imala vec 19 godine, a moj tata je imao 52 , ali je lepo izgledao za svoje godine, a za tako nesto se sigurno pobrinuo lagodan zivot u Nemackoj. 
  Tatica me je zvao da odem za vikend sa njim u njegovu vikendicu i da tu provedemo zajednicki vikend, naravno da sam pristala , jer sam zelela da saznam kakav je. Njegova vikendica je bila uz samu obalu jezera, bila je ogromna i prelepa, unutra je bilo puno kvalitetnog namestaja , od koznih garnitura , pa do skupocenih drvenih ormara i vitrina. Kada smo dolsi , tata je podlozio veliki kamin i to popodne i vece smo proveli zajedno, pricao mi je o tome kako je bilo kada sam ja bila mala, pa mi je pricao o svojim dozivljajima u inostranstvu , a ja sam lezala kraj kamina i slusala ga.
 Sledeceg jutra , tatica je usao u moju sobu i probudio me , rekao mi je da ce ici do grada po namernice, a ja sam skocila , obuhvatila sam ga rukama oko vrata i poljubila sam ga u obraz…
– vazi tatice , cekam te da se vratis…
 Ustala sam cim je otisao, jos uvek sam bila u gacicama i majici, otisla sam u kuhinju da sebi skuvam kafu, a kada sam je skuvala otisal sam u prostranu dnevnu sobu i psutila TV. Primetila sam da je DVD plejeru bilo ukljuceno power dugme ,  pomislila sam da je tata verovatno , sinoc nesto gledao pa sam pustila play. Bio je to pornic i to ne bilo kakav pornic , vec incest pornic, u kojem je otac jebao svoju cerku, gledala sam nisam mogla da verujem. Onda sam ustala i otvorila veliku drvenu vitrinu, tu je bila velika gomila DVD-ija i svi su bili porno i svi su za tematiku imali incest… o da moj tatica se lozio na jebanje , sopstvene cerke. 
  Lepo mi je mama govorila, ko zna samo koliko je taj gad puta drkao svoj kurac i koliko je puta svrsavao, stenjuci, zamisljajuci kako m…procitaj vise na Pusica.com