Moja rođakinja ima dobru guzu

Moja rođakinja ima dobru guzu
 
Imao sam 18 godina, djevac po svakom pitanju, čak ni curu u školi koja je upravo završila nisam imao. Mama i tata su odlučili da ovo ljeto sa mlađom sestrom idem na selo kod neke rodbine. Koliko se ja sjećam, bio sam tamo samo jednom i to prije nekih 6 godina, pa mi se i nije baš nešto svidjelo. Najgore od svega što bi trebao biti baby sitter svojoj mlađoj sestri. 
 
Mama je rekla da se ne bunim, a vratit ću se kad budu prijemni za fakultet, te da će mi boravak na selu razviti radne navike. Kad smo stigli rodbina nas je dočekala, tj bratić od moje mame i njegova supruga, a na mamin upit di je Livija i Dinko, samo su odgovorili da je Dinko na fakultetu, a Livija sa traktorom na njivi. Ako sam se dobro sjećao, Livija je bila jedno dvije godine starija od mene i imala je neku užasno kovrčavu kosu i pjegice po licu kad sam ju zadnji put vidio. Mi smo se raspremili i bilo je skoro podne kad se začuo zvuk traktora ispred kuće, a onda i u dvorištu. 
 
Izašao sam van i ugledao pravu ljepoticu koja je upravo dolazila iz pravca štaglja di je parkirala traktor. To nije bila ona Livija koju sam poznavao, ova je imala dugu, i dalje kovrčavu, kosu svezanu u rep, lice tamno od sunca i bez pjegica, a tijelo je bilo super sa povećom guzom i isto takvim sisama. Isti tren sam osjetio neko čudno migoljenje u mojim gaćama, te sam pocrvenio kao rak. Prišla mi je sa širokim osmjehom i rekla:
 
– Hej! ! Ti si sigurno Dario? 
– Jesam -tiho sam odgovorio, a onda nastavio- A ti si sigurno Livija? 
– Aha -rekla je veselo i pokazala bijele zube u širokom osmjehu, pa nastavila- Ne sjećam te se takvog, bio si sitan i žgoljav kad si zadnji put bio ovdje.. . 
– Ahhh.. . i ti si imala pjegice i ružnu frizuru -nisam joj ostao dužan, što je kod nje izazvalo glasan smijeh, pa me zagrlila oko vrata i povela u kuću. 
– Baš si me dobro nasmijao, hajde idemo na ručak. 

Dok sam išao tako uz nju osjetio sam njenu toplu sisu u bok uz sebe, pa mi se kurac počeo di… Pročitajte više