Moje jebanje sa strinom i stricem – II dio

Nakon ludog jebanja sa strinom i stricem u meni se još više rasplamsala vatra (Moje jebanje sa strinom i stricem). Želela sam da se to ponovi. Celu noć su mi u mislima bili njih dvoje. Ustala sam oko podne i u kuhinji zatekla mamu i strinu Radmilu. Pile su kafu.
„Jesi li se naspavala ljubavi“?
Rekla je strina, ne daju ći mi nikakav znak da se juče nešto dogodilo. Pričala je sa mamom koja mi je sipala kafu.
„Evo već se ohladila, mogla si i ranije ustati.“
Pila sam kafu i ćuteći gledala u strinine bujne sise koje su kiptele ispod tesne majice na bretele. osećala sam da mi se pička vlaži. Sedela sam nasuprot njih dva i u glavi su mi se vrtele jučerašnje slike.
„Marija, ja ću danas da idem kod bake , javila mi je da nešto nije dobro“
Trgla me mama iz razmišljanja.
„Otac ti radi drugu smenu. Budi kod kuće večeras kad dodje i napravi mu nešto za večeru. Ja ću doći sutra oko podne.“ „Dobro biću kući, imam puno da učim.“
Mama je otišla da se sprema a strina je pošla kući.
„Navrati ljubavi kod mene malo, nemoj celi dan da budeš sama“.
Čim je mama otišla istuširala sam se i obukla pripijenu majicu uz telo, bez grudnjaka, i kratku suknjicu, naravno bez gaćica i uputila se prema stričevoj kući. Strinu sam zatekla u kuhinji prala je sudje. „Ćao strina. Evo mene.“ „Hej pa ti već stigla. Sedi sad ću ja. „Jel bilo problema sa čika Nikolom juče kad sam ja otišla“?
Progovorila sam sa zebnjom u grudima.
„Nije ljubavi“. Odgovorila je i nastavila da pere sudje.
Odjednom su se otvorila vrata na sobi i na njima se pojavio stric Nikola. Bio je u šorcu i bez majice. Lepo je izgledao za svoje godine. Visok oko 185 cm i oko 90 kilograma.
„Vidi ti nje. Jesi li ti to došla da obidješ strinu ili mene“? „Oboje“ Odgovorila sam sa strahom u glasu. Seo je pored mene. „Daj nam naspi po jedan sok da se malo osvežimo“ Zagrlio me. „Ili bi više volela pivo ili nešto žestoko“? „Sok ću“. Strina je završila sa pranjem i donela nam sok. Sela je preko puta nas. „Pa živele“. Nazdravi…procitaj vise na Pusica.com