Napaljena strina i njena kćerka

Kao mladi tinejđer moji prvi dodiri sa drkanjem su bili pornici i erotske price. Tada sam poceo i da se razvijam ko musko i sve zene oko mene su bile potencijalne osobe za seks naravno osim obitelji. Nedaleko od mene je živo stric sa svojom ženom Dijanom i ćerkom pa smo se mi dosta druzili. Dosta vremena sam provodio kod njih. Kako su se moja seksualna čula razvijala prva žena na koju sam počeo drkat bila je moja strina Dijana. Ne bih ja to ni poce raditi da ona nije imala stav kokete raspustenice i velike milfare. Malo po malo kada bi joj god pomagao raditi nekakav posao u kuci postavila bi se uvijek tako da njezin veliki dekolte sa sisama desetkama gledao mene ravno u oci , a velika, zategnuta guza ko da je uvijek nesto trazila. 
 
I tako sve se češće guzila ispred mene, a tange razlicitih boja su se uzdizale iz uskih traperica.
Jedno ljeto bio sam u šorcu bez gaća i postave i sjedeći na stolici tijekom jake erekcije gledajući nju i njeno dupe kurac ispadne iz šorca. Praveći se lud nastavih sjediti i ona uz blazen osmjeh pogleda moj mladi rumeni glavic koji kao cvijet ubran čeka na nju. Pogleda ga strina i nasmije se i ja otrcim u wc da ispraznim litru sperme.
Vratim se nazad i priznam joj da gajim neke simpatije prema njoj i ona me na to pogleda jebozovnim pogledom i upita me
– što ćemo učiniti po tom pitanju.
Ja ušutim i ne prode ni trenutak a ona ga uvali u svoja usta pocne ga lizati i oblizivat njezno po glavicu a kasnije sve do grla. Odusevljena mojom brzom erekcijom polize i proguta svu spermu tako slatko da su me svi trnci prosli kroz tijelo. Zatim je uradila ono sto samo mogu prave milfare i vatrene jebacice. Okrene mi svoj prekrasni cmar koji kao da je cekao neku veliku jebacinu. 
 
Kao nikada do sad kidao sam je uz veliku vrisku i ciku popracenu zadovoljstvom, udarajuci je po guzovima iz sve snage. Osjecajuci da u takvom tempu nemam vremena za promjenu poze izbacim ga iz cmara i pocnem joj punit mokru picku i uz tektonsko podrhtavanje dozivi dva …procitaj vise na Pusica.com