Napunio sam picku svojoj sestricni

Incest price – Sestrična, sa svojih 18 godina sam bio prilčno zgodan i razvijen momak, a pod razvijenošću mislim na ono u gaćama. Imao sam par cura, ali sve je to bilo onako, neozbiljno, jedino što sam prekide doživljavao kao i svi adolescenti.. . jebeno bolno i u potocima alkohola. S obzirom na godine nismo shvaćali da smo sami krivi za gluposti koje smo radili i da bi na tim greškama, kao, trebali učiti i ne ih ponavljati. Ali ne, naš ego je bio takav da smo smatrali da smo bogom dani svim curama. 
 
Uglavnom, nisam uspjevao zadržati neku vezu duže od dva mjeseca, a sad kad su došli praznici bio sam bez cure, te sam se spremao za ljeto na moru u nadi da ću nešto naći na obali. Na more sam išao kod strica i strine, a oni su imali kćer Maju, godinu dana stariju od mene, koja je bila na prvoj godini faksa i nismo se vidjeli već par mjeseci iako su njeni starci redovito vikende provodili kod nas u klijeti. Starci su obožavali vino, tako da je svaki vikend bila fešta u klijeti. Sad im je bilo i lakše, jer sam položio vozački, pa sam ja mogao ostati trijezan i voziti ih natrag. 
 
I tako ja stigoh na more kod strica i strine, a tamo sam saznao da će Maja doći tek za mjesec dana, pa sam se prepustio moru, suncu i noćnim izlascima sa lokalnom ekipom, od koje sam većinu upoznao ranije dolazeći ovamo na ljetovanje. Čak sam jednu večer imao i sreće, jer sam upoznao jednu mladu Njemicu, pa smo završili u jednom šumarku uz more. S obzirom da sam bio već pomalo napet nije dugo trajalo i brzo sam svršio po njenoj guzici. Nije baš bila pretjerano oduševljena time, ali s obzirom da mi je bio poveći i još uvijek tvrd dala mi je da joj ga ponovo zabijem u mokru pičkicu. Naravno, nakon što mi ga je oblizala prije toga. Nije bila neka manekenka, imala je veliku stražnjicu i poveće sise, meni je bilo svejedno jer sam se napokon ispraznio. 
Drugo jebanje je bilo puno duže i ona je svršila par puta dok i ja nisam napokon svršio, a ovaj put po njenom licu i sisama. Oblizivala je sper… Pročitajte više