Napunio sam picku svojoj sestricni – II dio

Incest priče – Ovo je nastavak priče Napunio sam picku svojoj sestricni. Maja i ja smo uživali u ljetu i jedno u drugome. Nakon što su nas zamalo uhvatili Majini roditelji, a moji stric i strina, Maja i ja smo tražili neko osamljeno mjesto za naše igrice. 
Čak smo i plažu promjenili, te smo našli jednu uvalu koja je bila pusta, ali sa malom plažicom od šljunka, a jedini hlad je bio od stijene iznad nje. Ta plaža je vidjela to ljeto svašta, a najupečatljiviji mi je bio jedan dan. 
 
Bio je radni dan, nama totalno nebitno, ali to je značilo manje poznatog svijeta u okolini. Maja i ja smo stigli oko 9 sati na plažu, te smo se odmah smjestili, pa otišli u vodu. Kupali smo se nekih pola sata i izvodili gluposti u moru. Zatim smo došli u plićak, a Maja me je zagrlila i zavukla ruku u moje kupaće, te primila moj kurac i počela ga drkati. Ja sam joj milovao sise i izvukao ih iz gornjeg dijela kupaćeg, te ih milovao i stiskao joj bradavice, a ona je stenjući potražila moje usne i lagano ih ugrizla:
 
– Jebi me.. . odmah.. 
 
Znao sam da je nestrpljiva, jer se nismo poseksali već nekoliko dana pošto je imala menstruaciju, na moje olakšanje, jer sam joj stalno svršavao u picu. Zato sam joj odmah odlučio udovoljiti, te sam zavukao ruku između njenih nogu i odmaknuo gaćice, te gurnuo dva prsta u njenu picu i počeo ju njima jebati. Maja se stresla i jače mi stisla kurac, a onda je raširila noge pod vodom i namjestila se ispred mene, te odbacila nogama od dna i obgrlila me njima. Moj kurac je kao navođen ušao u njenu picu i odmah joj ušao do kraja. Zastenjala je i obgrlila me oko vrata dok sam ju ja primio za guzu i počeo ga zabijati u njenu picu. Bio sam pun snage i nije mi bio problem držati ju na rukama. Dok sam ju jebao voda je pljuskala oko nas. Koliko smo bili napeti bilo je vidljivo i po tome što je Maja svršavala kao luda, a ni meni nije trebalo dugo, pa sam nakon nešto manje od deset minuta i ja svršio i napunio joj picu spermom. Ostali smo tako još neko vrijeme st… Pročitajte više