Nevinost su mi skinule moje tetke i moja napaljena mama

Nevinost su mi skinule moje tetke i moja napaljena mama, bio je letnji raspust. Lepo vreme, Sunce, more… Sve ove stvari su nagoeštavale da će se nešto lepo desiti. Inače, zovem se Kristijan, imam 18 godina i iz Beograda sam . Lepo sam građen, devojke me vole, mislim pravi šmeker. Ali postoji jedan problem… nikada nisam bio sa nekom devojkom.
U julu smo otisli u Budvu na more. Bilo je pravo porodično putovanje. Išlo nas je sedmoro: Mama, tata, tetka Barbara, njen muž, druga tetka Marija, njen muž i ja. Moje tetke i njihova sestra tj. moja majka su bile prelepo gradjene, sve su imale velike sise ali je moja majka ubedljivo imala najlepšu guzu.
Kada smo stigli u Budvu krenuli smo da raspakujemo stvari, istuširamo se i odmorimo. Prošlo je neko vreme i ja sam krenuo da se tuširam. U kupatilu sam zatekao tetka Mariju. Mmm tuširala se, bila je okrenuta ledjima prema meni. Nešto se desilo u meni. Nisam mogao da verujem da se palim na svoju tetku. Uzela je sapun i nabila ga pravo u njenu pičku, i počela je da ga gura sve brže i brže… uzdisala je . Kolena su mi klecala. Nikada do tada nisam video uživo golu ženu. Slučajno sam zakačio njenu torbicu. Ispale su crvene čipkaste tange i brus. Pokušao sam da pokupim. Ali primetila me je i okrenula se. Blenuo sam u njene ogromne sise.
Nasmejala se. „je li mali koliko dugo ti stojiš tu i gledas me“ .
Nisam znao šta da kažem. Ćutao sam I čvrsto sam se držao za kurac. Ponovo se nasmejala. “e pošto si me video da guram sapun u moju mačkicu… želim da čujes jednu moju tajnu… moj muž mene ne može da zadovolji onako kako ja to želim, pa moram da se snalazim kako znam I umem… znači nećes ovo nikome reći”… Samo sam klimnuo glavom I izleteo iz kupatila.
Nisam prestajao da razmišljam o tome. Kasnije tj. uveče otišli smo svi na plažu. Bilo je lepo… topla voda… zalazak sunca… I blagi povetarac… Muški deo ove naše ekipe sem mene je otišao kući. Bili su umorni od puta I otišli su da spavaju. Ja sam ostao sa tetkama I sa kevom. Rekle su mi da…procitaj vise na Pusica.com