Otišao sam kod ujaka pogledati novi stan i pokarao sam sestru

Otišao sam kod ujaka pogledati novi stan i pokarao sam sestru
 
Sve se desilo ovog leta kada sam otisao kod ujaka da bih video stan u koji su se nedavno doselili. Taman kada sm hteo da pozvonim vrata su se otvorila. Bio je to moj ujak koji je taman krenuo na poslovni sastanak. Pozdravili smo se i rekao je da ne zna kada ce se vratiti ali da udjem i da ce mi drustvo, dok se on ne vrati, praviti moja sestra koja je pravila pauzu u ucenju.Inace ona ima 20 godina (ja imam 25), prelepu talasastu kosu, malo jacih nogu i guze ali taman po mom ukusu i prelepih grudi prosecne velicine.
Usao sam i pozdravio se sa sestrom. Jos sa vrata primetio sam da je sestra slobodnije obucena zbog vrucina koje su bile tih dana. Na sebi je imala kratak pamucni sorc koji je leprsao oko njenih nogu a gore je imala belu majcu sa tankim bretelama ispod koje se videlo da nema brus. Seli smo u dnevni boravak kako bih se ja odmorio i osvezio. Nakon malo pricanja krenuli smo u obilazak stana. Kada smo obisli sve prostorije stali smo ispred jednih vrata. Rekla je da je to njena soba i odmah mi napomenula da nije sredjena.
Kada je otvorila vrata video sam gomilu stvari na krevetu a jos vecu gomilu pored kreveta. Pokusavajuci da malo raskloni stvari sutnula je jednu kesu i iz nje je ispalo njeno donje rublje. Kao oparen sagnuo sam se i krenuo da joj pomazem oko raspremanja vesa koji je ispao i polako sam komad po komad vracao nazad u kesu. Kako devojku nemam neko vreme moj vrsnjak u gacama je poceo da reaguje i da mi zateze bokserice koje sam nosio ispod sorca. U ruku sam uzeo jedne tange koje su napred imale mrezicu i uz smeh prokomentarisao da bih voleo da vidim sta pokrivaju odnosno cemu sluze. Nakon toga uz smeh smo otisli u dnevni boravak i tamo seli gde mi je pricala kako joj je bilo na moru sa kojeg se vratila. Uz pricu otisla je do sobe da mi donese slike sa mora. Umesto da se pojavi na vratima samo me je zamolila da dodjem do sobe da vidim nesto. Kada sam otvorio vrata umalo me nije srcka… Pročitajte više
Incest