Poker u skidanje, ja, ujna i bratic

Moja ujna je vrlo zgodna žena ima 47.godina,brineta,168/55,sisa četvorka i gotovo uvijek obrijanu cijelu picu, vrlo je zgodna a posebno se pali na mlađe dečke. Imao sam 8 godina a ona 18 kada se udala za brata moje mame. U tim godinam još ju nisam gledao kao seksualni objekt ali moram priznati da mi se oduvijek sviđala.Kasnije kako sam odrastao i počeo gledati žene ona je gotovo uvijek bila u mojim mislim i skrivenim željama. Nemalo puta sam na nju drkao zamišljajuči kako ju ševim. Moram priznati da mi je ona i sama znala dati povoda jer je uvijek gajila velike simpatije prema meni što su uočavali svi u našoj brojnoj famliji.
Tako su prolazile godine u mojim maštanjima o ujni.U međuvremenu ona je rodila dvoje djece,sina i kčer,moga bratiča i sestričnu koji su i dobili imena po meni što je ona otvoreno i rekla familiji kada su im ona i ujak davali imena.
Kako je prolazilo vrijeme prilikom naših povremenih susreta (ona i ujak žive u jednom gradiću 60-tak kilometara od Zagreba)vidio sam da je nezadovoljna svojim životom a pogotovo ujakom koji ju je po njenim riječima stalno zapostavljao jer je po cijele dane radio i gotovo 200 dana godišnje bio je na putu,dok je ona bila sam doma (nikada nije radila več je bila doma kao domačica) i brinula se o kuči i djeci.
Nisam do prije par godina ni slutio da se ona pali na mlađe muškarce dok se nisam i osobno uvjerio.Kada je bratić imao 20.godina a sestrična 18.ona je počela izlaziti sa njima po kafičima i diskačima predstavljajuči se kao njihova starija sestra u što su mnogi i povjerovali jer zaista odlično izgleda.Nekoliko puta sam i ja sa njima otišao van i moram priznati da smo se ludo zabavili.Tada sam i jednom prilikom sa ujnom otplesao sentiš tijekom kojeg sam joj stavio nogu među butine i ovlaš primio za guzu a njezina reakcija je bila njezino privijanje uz mene.Tom prilkom sam skoro u momentu svršio od silne napaljenosti.Kasnije u razgovoru sve se okrenulo na šalu a istu je stvar na moje zaprepaštenje ponovila sa brati…procitaj vise na Pusica.com