Prošlo je više od mesec dana od mog poslednjeg seksa sa ujnom

Prošlo je više od mesec dana od mog poslednjeg seksa sa ujnom Vericom koju priču ste mogli pročitati na Pusici. U međuvremenu ja sam nasao devojku, ali ujna i ja i dalje smo se dopisivali i cekali na novu seks partiju. Posto mi devojka nije dala i rekla mi da se strpim par meseci i dalje sam drkao na moju ujnu i njene nošene gaćice koje mi je davala. Nekad tako kad sam grabio priliku uhvatim je za dupe ili se ocesem kurcem o nju. Ipak uskoro nam se ponovo stvorila prilika da ostanemo sami i pojebemo se. Nedelja je, kao i svake godine i moja porodica i njena idu na preslavu kod rođaka.
Mene je to smaralo da idem vec par godina tako da nisam ni isao. Preko poruka ujna i ja se culi prethodni dan i rekla mi je kako ce reci da joj nije dobro, boli je glava itd, samo da ne ide jer je željna mog kurca koliko i ja njene picke. Pricala mi je da se od proslog susreta samo 3 puta pojebala sa mojim ujakom i da joj nije bilo nešto. Čujem od mojih kad su se spremali da ujna definitvno ne ide. Odmah mi se u gacama ukrutilo znajući da ću još malo ponovo ući u ujnu. Naši su otišli oko 1 na preslavu, odmah me je nazvala i rekla:
– Ajde dolazi ujnino, željna sam te ko sibir sunca, čekam te u prizemlju!“
Odmah sam otišao do ujne i ušao. Čekala me je na kauču u halter čarapicama i braon suknji, dok je gore imala samo crni brus i naočare za čitanje na licu. Izgledala je kao neka seksi sekretarica ili profesorka.
– „Mališa, šta je, ostao si bez teksta?“ reče ujna dok je prekrštavala nogu preko noge i dizala suknju da se vide halteri. Krenuo sam ka njoj i seo pored nje. Počeli smo da se strasno ljubimo, žudili smo jedno za drugim, videlo se u načinu kako smo se ljubili. Počeo sam da je ljubim po vratu pa po sisama, skinuo sam joj brus i nastavio da joj ližem buje sise i bradavice. Potom ujna krenuh sakama za moj sorc i krenuh da ga svlaci. Zatim skide i bokserice. Moj kurac se stvori pred njom. Zgrabi ga Veka i poče da ga dudla.
– “ Oh to ujna, to mi je trebalo, kako ti znaš samo šta …procitaj vise na Pusica.com