Prvi put sa tatom i bratom

Ovo je bio moj prvi put, ujedno i prvi put da sam probala anal. Vračala sam se kući. Kada sam stigla kući upalila sam lap top i otišla na redtube pošto sam imala običaj gledati porniče. Malo po malo. Nakon svakog sam bila željna još.. Na vrata od moje sobe ušao je moje tata.
„Šta to gledaš?“ bila sam polu gola. Sise su mi virile, a pička mi je bila polu vlažna.
„Ništa!“ izažla sam iz programa i poklopila lap top.
„Tatina djevojčica željna je seksa. Ajde tata da ti pokaže svoj kurac i da te nauči poslušnosti“ povukao me je za kosu. Rukom je usmjerio ka vratima. Nema druge. Ušla sam, pa smo se počeli žvaliti. Gurao mi je jezik do grla. Polako je svukao moje hlače i vidjeo moju mokru pičku.
„Mhmm, sad če tatica ovo da pojebe“ zadigao je majcu koja je bila ispod sisa dok sam masturbirala i skinuo je. Po prvi put sam bila gola pred tatom. Skinuo je svoje pantalone i iz njega je izvirio veliki kurac dužine 21-22 cm. Čučnula sam te ga polako lizala. Glavič masirala usnama. Stenjao je.. Nakon dužek pušenje, uhvatio me je za glavu i nabio ga u usta sve do kraja. Volim ovo. Počela sam mu da gutam jaja.
„Dosta“ digao me je i gurnuo do velikog bračnog kreveta. Lizao mi je pičku koja je bila mokra.
„Ahh. Tata želim ga u sebi. Želim da me jebeš, hajde“ udario me je po guzi. Kako volim njegove ruke. Nastavio me je udarati, dok sam ja stenjala ko luda. Prestao je i gurnuo kurac u moju pičku. Sve brže i brže ga je pomjerao u meni. Soba je odjekivala jakim zvukovima. Moji vriskovi, njegova jaja koja su pucala od moju guzu.
„To tata. Jebi me. Kazni me“ derala sam se. Naguzio me je i počeo gurati prste u moj čmar. Ahh, ovo je tako dobro.
„Ahhhh, tata. Kako bi voljela i da je brat tu, da me napunite oboje“ u sobu je tad ušo moj brat. Vidio je kako me tata jebe. Otkopčao je svoje pantalone i prišao mi. Gurnuo mi je svoj kurac u usta koji je bio također ogroman. Nekih 19-20 cm.
„Lezi na brata. On nek te jebe u pičku, a ja u čmar. Ajde“ naredio nam je. Legla sam kako je naredio. B…procitaj vise na Pusica.com