Prvo lezbijsko iskustvo

Moje ime je Marta, nikada me nisu zanimale cure/žene. Sve se to promijenilo ulaskom u pubertet. Imala sam sestru Gloriju koja stariju od sebe 3 i pol godine. Zbog problema u obitelji sam često s njom razgovarala o seksu i simpatijama koje imam, ali ipak nije shvatila da su te simpatije zapravo cure iz mojeg razreda. Shvatila je onog trena kad me je vidjela sa svojim gaćicama na mojem licu kako ih mirišem i ližem. U to vrijeme imala 15 godina dok je moja sestra bila punoljetna i imala je dečka.
 
Brzo sam pospremila sestrine gaćice pod jastuk, ali ih je ipak ona vidjela. Pitala me: Što to radiš ?. Nisam ništa odgovorila jer sam bila u strahu. Ponovila je pitanje, ali ponovo nije dobila odgovor. Potom mi je rekla da se maknem sa kreveta, morala sam se maknuti i ispod jastuka je našla svoje gaćice. Upitala me je što moje gaćice rade ispod tvog jastuka ?. Znajući da je sve shvatila sve sam joj priznala. Obećala je da nikome neće reći moju “tajnu”. Puno smo razgovarali o mojoj “tajni” te sam otkrila da je jedna njena školska drugarica lezbijka.
Nedugo zatim sam mi je  Gloria priznala da je jedna njezina drugarica bila zaljubljena u nju te da ju je drugarica i polizala i to ne samo jednom. Nije mi odavala ime svoje prijateljice, ali sam shvatila da se radi o Marini i da je Marina moju sestru lizala i u njezinoj sobi kad je Marina prespavala kod nas. Nakon tog sestrinog priznanja jako sam se napalila i zamolila ju da me ostavi samu kako bih se mogla dirati. Na sam pomišljaj kako mojoj sestri drugarica liže mačkicu sam svršila.
Došao je moj 16. rođendan. U mojem razredu su mi svi čestitali, a posebno moja simpatija Ana koja me je poljubila u obraz nakon kojeg sam se jako zacrvenila. Odlučila sam da želim probati curu/ženu.
Došla sam doma iz škole i brzo otišla u sestrinu sobu. Rekla sam joj da će mi dati da ju poližem ili ću sve reći našim roditeljima. Gloria je promišljala i dugo odbijala taj moj zahtjev, ali je ipak pristala jer nije znala što će joj roditelji naprav…procitaj vise na Pusica.com