Rodica iz Svicarske

Dugo nisam vidio svoju daleku rodicu. Proslo ljeto bilo je bezveze. Nakon napustanja faksa i vracanja u rodni grad, zaposlio sam se u obliznji kafic da pobjegnem od kucne dosade. Sjecao sam se vremena dok sam studirao i mrzio se stosam propustio priliku da dam uvijet i jos jednu godinu navodim mlade i naivne studentice na to da i same otkriju pravi studentski zivot. Po povratku sam nasao i djevojku, seks je bio odlican, dok ga je bilo, ispocetka u izobilju,a poslije samo neka romantika. Nisam se nesto palio na to i sve cesce sam bio nezadovoljan suhim kurcem. Tih dana pojebao bi sve sto ima picku. Poceo sam odmjerati gazdinu zenu, kcerku, radnicu iz susjedne trgovine, radnicu iz kladionice, cak i cistacicu lokala koja dode oko 11 pred zatvaranje. 
Kako sam imao vremena u izobilju, kao i dosade, u to vrijeme obnovio sam stara poznanstva i neke kontakte s prijateljima i rodacima. Izmedu njih i rodicom iz Svicarske. Nismo se bilki vidjeli 3 godine, tocnije ona toliko nije dolazila. Bila je mlada od mene za godinu i dosta luda. Jedna rodica mi je pricala da ima piercing na klitu i da vara decka s kojim je dok sam ja bio srednja, izmedu ostalog cak i uziva u tom. Kroz pricu sam je nagovarao da konacno dode, sto zbog tog sto se dugo nismo vidjeli sto zbog toga da promjenim svakodnevicu i izadem iz ovog vrtloga bezvezluka. Nakon par dana uslijedio je odgovor da dolazi krajem mjeseca, ali da moze biti samo tjedan dana. Bio sam presretan, zelio sam je i upoznati sa djevojkom jer je to osoba s kojom sam proveo svako ljeto do svoje 15te godine. 
Dani su prolazili sporo, presporo sto se mene tice. Djevojka mi je i dalje bila hladna za ikakvu intimnost,pa sam zanimaciju pronasao u zadirkivanju i flertanju s radnicom iz kladionice. Razvedena plavka s velikim sisama, uvijek se zalila za bolove u ramenima sto sam ja koristio po noci dok nije bilo nikog u kaficu. Masirao sam joj ramena velikim rukama, nekad i po pola sata, jedva odolijevajuci da je ne uhvatim za sise i ne razvalim…procitaj vise na Pusica.com