Rodica iz Svicarske – nastavak

Rodica iz Svicarske – (nastavak)…pokrivsi me dekicom, rece mi -“Zar neces zagrliti svoju rodicu?”. Kako je moja ruka isla oko njenog struka tako sam shvacao da su gola. Pomislio sam da je gola skroz, ali am osjetio rub grudnjaka. Ona koja ih tako rijetko nosi, bas sada mora da ga ima. Osjetio sam toplu kozu pod prstima.
Nakon par dimova sjevnulo je pitanje kao iz vedra neba. “Moze li tebe samo tvoja cura zadovoljiti?”- pokusao sam se izvuci diplomatski, ali isto tako u glavi sam toliko jako zelio da nju navedem i ispunim sva svoja mastanja i fantazije. ” Mogla bi da hoce”- odgovorio sam i pomalo tuzno, ali i iskreno. “Kako mislis da hoce?”- upitala je.
“Nezasitan sam u seksu, dugo sam sa njom i u pocetku ga je bilo u izobilju, ali kako je vrijeme odmicalo sve ga je bilo manje.”- onda sam rekao nesto sto ni sam sebi nisam priznao-” Nekada sam toliko ocajan i u potrebi da bi pojebao cak i 50godisnjakinju.”.
Sutila je, pomalo sam se uplasio da nisam rekao previse, ali nakon par trenutaka tisine, pokrenula je pricu-“Ni mene moj decko ne moze zadovoljiti, nije mu ni velik nesto, a i tanak je. Ponekad se pitam zasto sam s njim.”.
Iznenadio sam se iskrenoscu, te navalio dalje, zelio sam znati vise o njenim zeljama, dok me sva ova prica pomalo i uspaljivala, morao sam saviti nogu u koljenu da se ne primjeti izbocina. “Varas li ga?”- upitao sam izravno.
“Da, redovno, jer kao sto si i ti rodjo moj, i ja sam nezasitna u seksu, to mora da nam je familijarno hahaha”.
Osjetio sam kako sve brze i brze dise, kako mi pod rukom postaje sve toplija, a moja se ruka poce znojiti od uzbudenja, bio sam primoran da krenem da je mazim po boku, od njenog grudnjaka do tankih gacica, vjerovatno onih sto sam joj jutros dao da obuce. Koza joj je od dodira postajala kruta, sto mi se itekako svidalo. Kada dodem do dna boka, na prelaz gdje su gacice, lagano zastanem i zamislim kako bi bilo uhvatiti je i drugom rukom za drugi bok i nabijati na kurac, kakve sigurno ne dobija medu umisljenim t…procitaj vise na Pusica.com